自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Reference: 不是我的blog, 是案中人的blog

Title: 正生書院事件報導嚴重失實,自稱東方記者無故侮辱我媽媽! 已向東方報業發出投訴信!

http://hk.myblog.yahoo.com/joycewai616/article?mid=13460&suc=1#rte

男爵府

原帖由 AKLAMY 於 09-6-21 21:47 發表
Reference: 不是我的blog, 是案中人的blog

Title: 正生書院事件報導嚴重失實,自稱東方記者無故侮辱我媽媽! 已向東方報業發出投訴信!

http://hk.myblog.yahoo.com/joycewai616/article?mid=13460&suc=1#rte ...

原帖由 jo2901chan 於 09-6-22 00:51 發表

咁樓主個卜有片睇嘛,我咪睇卜囖~~無去第二度攞料架~~

男爵府

哈哈 ~~ sorry 我答唔到你, 因為唔係我既blog (pls refer to the original post on page one)

原帖由 alicemic 於 09-6-22 00:58 發表

誰是誰非無人知,但係樓主個blog好有問題! 又話同正生相處10年都無事,咁點解要正生搬入梅窩咁大反應話人白粉妹? 我都明白日日搭4個鐘車船去中環返學好慘,咁點解唔簡東涌d學校係要簡中環? 由梅窩去東涌返學要45分鐘你哋 ...

男爵府

Hmmm...不如等我highlight the first post. 要不是可能會有其他人問問題, 而我又唔能夠代表blog 主答..." sorry for the inconvenience.

原帖由 alicemic 於 09-6-22 01:04 發表

oh! sorry! 應該係blog主至真!

首頁

尾頁

跳至