自由報料

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

Re: 我想買nds, 請問邊到平?幾多錢?

己pm 大家了~

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

mander888 ,

己pm 你了~
mander888 寫道:
maymay88
可以看留言嗎 我剛留給你的 謝謝

珊瑚宮

唔駛訂咖,你可直接e-mail 佢約交收 or 如郵寄的話,佢會俾個account 你入數,你入左就通知佢,佢收到後會即日寄出俾你的。
我俾埋佢e-mail 你丫
[email protected]
QUINCY121HK 寫道:
BOEY,
我想訂埋個盒呀.......

珊瑚宮

Boey :
1G 咭既牌子係 " Kingston"

maymay:
請問1G咭係咩牌子???
christycheng 寫道:
如果出到黎係發現係翻新機,可唔可以唔要呀?另外係邊度保養架?1G card係咩牌子呢? 係咪月中有貨?thank you.
[/quote]

首頁

尾頁

跳至