跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 phantomlaw 於 10-11-2 18:54 發表
呢排天氣甘乾﹐你哋有無身痕啊? 我而家上半身好乾﹐鞋霎霎﹐又痕﹐可唔可以用平時用開果D body lotion/ cream?

聽過話可以搽olive oil﹐係唔係?甘係普通olive oil定係extra virgin olive oil?係唔係即係食用果D? ...

不如你試試呢支 cocoa butter, 我上年body shop 買架,又唔貴 - http://hk.myblog.yahoo.com/stickytoffee09/article?mid=56,

大宅

原帖由 kerrykevin 於 10-11-3 11:46 發表

我好耐之前, 係body shop買過隻好似係杏仁洗面, 用左幾次竟然敏感, 所以之後無再係body shop買野!!

我想問, 你係未敏感皮膚呀? 我都想買d cream搽, 但又唔敢亂用, 驚敏感痕史我! ...

我正常皮膚架,其實我都唔係 body shop fans, 不過呢支 cocoa butter 可以防埋 stretch marks, 出面D好貴架,所以先介紹俾大家! ^^

大宅

原帖由 kerobobo 於 10-11-4 10:21 發表
sogo就黎大減價,洗唔洗咁早買定d bb野,好似枕頭,被仔,奶樽,衫仔.....等等呢??奶樽唔知買邊隻牌子好呢??

sogo 大減價都係貴,遲D等永安大減價好好多!

首頁

尾頁

跳至