懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

陪月勳章

我o係planetyoga玩開, 都ok的~

男爵府

陪月勳章

原文章由 eidye 於 08-10-30 12:39 發表

how much per lesson ? my friend said is very expensive wor ....

我個價錢難d俾你作準, 因為我一向join開呢間玩yoga, 以分期形式供款, 一玩玩好幾年的. 如果以我最初join呢間既plan, $488有5堂, 但已經係4年前既價錢了, 宜家可能平左, 你地要問問剩係玩孕婦瑜珈既plan係點樣. 我宜家個plan, 就無限無玩, 唔限center的.

我宜家逢星期六下午上堂, 上完堂同老公去行街食tea, hehe~

你地有興趣可以申請免費試玩先的~ 佢地always都有試玩, 我經常見到有大肚婆黎試玩的.

[ 本文章最後由 mimiNbaby 於 08-10-30 14:17 編輯 ]

男爵府

陪月勳章

原文章由 eidye 於 08-10-30 12:39 發表

how much per lesson ? my friend said is very expensive wor ....

少少補充, 如果我禮拜六唔得閒上堂, 我可以去第二個center上禮拜日果堂. 我唔知o係唔同center上堂既plan會唔會又唔同d~

男爵府

陪月勳章

原文章由 janice427 於 08-10-30 13:09 發表
要個肚幾多個月大先可做yoga?

應該三個月之後, 情況穩定左就做得了~

不過我就遲左先開始做呀, 我大約5個月先開始做, 因為之前d weekend好忙, 去bb展呀, 去參觀下d臍帶血庫公司等等, 都冇時間上堂........

首頁

尾頁

跳至