跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我見日營只係成人$26, 小童長者$13, lunch$19.
咁以一個成日計(日營+lunch)都係$45, 咁其餘的$75會用黎做咩 ??? 其他野又係自費, 咁租車應該唔駛$75一個人咁貴喎 !!

原帖由 jennyliu 於 09-4-9 17:14 發表

會安排一些自費活動於自由活動時間舉行!
如手工TEE班、Playgroup....(因未落實,所以未可肯定會安排有甚麼另費活動!)
而在活動尾聲,會盡量安排大合照...

旅遊巴公司已包保險! ...

伯爵府

咁我真係唔係好明白, 點解你要收多成人, 去補小童. 咁樣收費好混亂. 點解唔收足小童呢??

每個家庭一般都有幾個成人, 得1個0802. 成人$120計,一個家庭2個成人就收多$100, 4個成日就收多$200, 但一個家庭一般都係得一個0802 BB (就算有哥哥姐姐都唔會太多). 唔駛收多佰幾2佰蚊, 去補一個$20的差額吧!!

加上你之前話唔會有SPONSOR, 寓意即係唔會有咩禮物. 活動又自費.

我明白攪活動多收少少係應該, 但一般都只係10-20%.
唔好意思, 我只係想問清楚, 因為我都有意參加, 但我覺得大家應該要玩得開心, 比錢都要比得值得. 如果你事後有開支收據就當然最好, 因為我見你之前D活動都冇, 所以想問清楚你. 唔該晒.

原帖由 jennyliu 於 09-4-10 22:13 發表

OKay,sorry & TKS a lot!
我們真的沒看到這點,如是者,到時預成人人頭約$100-
請大家放心,我們所有支出會有收據,到時會UPLOAD返俾大家過目~!!!
如有興趣請報名,有問題亦可提出~ ...

首頁

尾頁

跳至