自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

Angel_Rose 發表於 22-4-15 17:00
你令我想起一件往事,你講得非常岩,同埋金錢上大方不代表為人大方

講返背景先,果位前度係我大學同學,佢本身 ...

你個ex同嗰Wendy一樣咁賤格,點解佢兩個唔結婚?好變態佢哋

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

hauhauhau 發表於 22-4-14 16:02
我有位多年男性好友,佢做野地方同我好近,有時會黎搵我食午飯,同我既同事都識又好傾,佢竟然暗戀我其中一 ...

其實單身最慳錢喎,養小朋友又要錢,買避孕套都係錢,除非你個女同事養埋佢啦,否則點都會洗錢㗎,你最好勸下你朋友

翡翠宮

Angel_Rose 發表於 22-4-16 22:59
再賤啲都有呀佢,佢將我個樣key落去啲女優度話係親自幫我影的裸照;將我電話同msn放去啲吳知咩地方話係叫雞 ...

痴線咩事咁大仇口? 佢自己話要分手,佢自己出軌在先喎,咁嘅人都有
嗰Wendy 反串做伴朗係咩玩法? 兩條青山友真係天生一對

翡翠宮

Angel_Rose 發表於 22-4-17 04:27
我覺得前度係癲嫁,一齊果時有扭過,吳上床都想要裸照,阿嬌單野有版睇啦,比佢影先至傻呀。分手後直到新男友 ...

成班都好痴線,你選擇分手係正確

翡翠宮

Angel_Rose 發表於 22-4-17 20:33
我都非常慶幸最終係分手收場 :)

只係覺得,分左手咪陌路人,各行各路囉,點解要咁黑心,想破壞我的新戀情都算, ...

咁真係好怪,正常家庭會出個心腸咁歹毒嘅仔

首頁

尾頁

跳至