自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

回覆樓主

我次次都係睇重溫,唔敢實時睇
個女主持第二輯好大膽,我就唔敢黑猛猛去呢啲地方

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

crystal媽咪 發表於 18-7-30 22:59
實時睇,多啲人傾下好d。好似我咁又寫字,又影相。完全唔得閒驚
你有冇上網睇過第一輯???我一個人夜晚 ...

我好怕發惡夢,通常午飯或假期先煲,之後再煲輕鬆劇來沖淡
第一輯只睇左其中幾集,覺得第二輯主持大膽左,場地亦比較恐怖
反而總有一隻係左近就一直都緊追重溫
但係我睇極都睇唔到箭咀指示啲靈體

翡翠宮

clybaby 發表於 18-7-31 09:30
我唔明點解水喉自己開左, 但要用手遮擋鏡頭唔俾人睇??

同問,冇啦啦遮住 又話去隔離房又唔去既

翡翠宮

sn0629 發表於 18-7-31 18:43

點解我在viu app搵唔到重溫,可否教教我?

按入呢個圖就有架勒

翡翠宮

sn0629 發表於 18-7-31 19:31
請問可否download落來得閒先睇?
呢個app會唔會耐啲就冇左第1集?
我見話登入會員免費睇通睇透即是什麼?

我冇登記做會員同埋冇試過download黎睇,睇下有冇其他JM識得可以話你知

首頁

尾頁

跳至