夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

我好想知做第3者到底為的是什麼....

[ 本文章最後由 HALOMEOW 於 08-10-14 12:20 編輯 ]
幸福不是哀求回來的,哀求回來的不是愛情!

洋房

原文章由 jamie_mama 於 14/10/08 04:19 PM 發表
不過啲第三者好鍾意同人講「我唔係想破壞人哋屋企㗎,不過我真係控制唔到呀!嗚~」,咁樣啲男人咪覺得佢好可憐囉!咁就加咗分啦!

樓主做乜問呢個問題呀?係唔係有咩事呀?講出嚟睇吓幫唔幫到你啦! ...

放心啦...唔係呀...其實係因為我發現呢度真係有好多29第3者去破壞人地個家....所以我好想知點解有D女人可以咁CHEAP去做呢D野,佢地唔怕有報應嘛??同埋就算佢地爭嬴左又好...乜佢地真係會好開心嫁咩!???

洋房

原文章由 Teresatam 於 15/10/08 12:33 AM 發表
懷了第二胎中的我....

被人背叛的感覺真的相當痛, 被你以為很愛你的老公背叛這痛更加是痛不欲生, 懷了第二胎才知道老公背叛你時, 這種感覺就如血在心裡流是一種無法解釋的痛。沒想到這些事會發生在我身上。

我一直 ...

不要難過好了...如果你接受到就一齊...
接受唔到就分開啦...唔好要自己難受...
好好愛錫你仔女...佢地知你既苦心...
晚年你會過得好好!!

洋房

原文章由 SadDaddy 於 14/10/08 10:43 PM 發表
其實有好多第三者起初唔知個男人騙佢, 直到投入了好多感情先發現, 都好慘! 當然故意的就另計!

唔知你係唔係就係呃過一D女仔呢??
SAD DADDY,咁男人係咪都係好中意講大話??

洋房

原文章由 SadDaddy 於 15/10/08 10:12 PM 發表
>> 唔知你係唔係就係呃過一D女仔呢??
>> SAD DADDY,咁男人係咪都係好中意講大話??

HALOMEOW, 當然唔係啦, 係受害人就試過. 衰人唔一定係男人.

有冇野可以分亨下???

洋房

原文章由 SadDaddy 於 17/10/08 11:05 PM 發表
HALOMEOW:

好耐以前, 仲未結婚, 識一個女仔, 大家有好好的感覺, 但佢家中有變化, 就沒有音訊好幾年. 後來有一次在街中再遇, 原來佢去了外國返來. 大家就馬上一起...... 我當時以為緣份未盡, 應加倍珍惜!

後來發現 ...

你同佢一齊果時佢結左婚未嫁?
定係同你分開左就嫁左之後返泥你地再一齊!??

首頁

尾頁

跳至