想生BB

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

團長,

加油呀, lailaib一定會入宮呀!!!

侯爵府

原帖由 CHANLAILAI 於 09-12-10 23:45 發表
BABIES媽,

THANKS

承你貴言啦, 我都唔唸咁多啦, 唔知點解今次做IUI, 竟然冇左平時TRY 自然既緊張感, 可能因為唔洗CHECK紅D, 又唔洗成日叫C6開工啦, 只係好緊張明天自己打破蛋針會好痛, 因為星期一&今晚 ...

好呀, 到時我同MusicTV一齊報喜~~~

侯爵府

原帖由 xglo 於 09-12-11 13:00 發表
團長
希望你會收到份大大嘅X'MAS /NEW YEAR GIFT啦!!!

小鹿,

好耐無見喇, 你最近點呀?

侯爵府

原帖由 xglo 於 09-12-11 17:31 發表
bb實Q~
我有留意你嫁,不過我就 之麻....
我咪係度等奇蹟發生囉....你呢?X'MAS前可以派彩?

小鹿, 做乜樹 啫, 多D同我哋傾吓啦, 我哋好掛住你架~~~

我下星期五派彩喇, 希望有x'mas gift收啦~~~

侯爵府

原帖由 xglo 於 09-12-11 20:41 發表
好啦~見你咁講咋....我多D上黎傾下啦!!
BB實Q:果日聖誕婆婆話我知,聖誕老人開始周圍派緊禮物啦,佢份名單係有你同團長份嫁....,佢仲話份禮物,你地一定歡喜咁話,佢叫我提你地,呢個星期一定要乖,唔好亂食野,多D休息,如 ...

咁係架喇, 你要多D上嚟呀!!

嘩嘩嘩~~~你唔好氹我啦, 聖誕老人份禮物名單有我份, 聽到都開心c呀~~~

我放定聖誕襪等收禮物架喇~~~

侯爵府

原帖由 xglo 於 09-12-11 21:11 發表
要啦~仲要買隻大d呀!!
如果你收到之後,一定要將你嘅開心轉贈比其他sis呀...預祝你merry x'mas先!!!

哈哈~~~大D? 好呀好呀~~~

如果我收到呢份禮物, 我一定會將我嘅開心轉贈架~~~

我都預祝你聖誕快幾先啦!!!

侯爵府

原帖由 bebu123 於 09-12-11 21:20 發表

岩呀岩呀~~唔該轉贈比我啦~

放心啦, 第一個一定轉贈比你呀~~~~

侯爵府

原帖由 bebu123 於 09-12-11 22:03 發表

算你啦~

咁唔駛拎刀啦, 我驚架~~~

侯爵府

原帖由 msannieng 於 09-12-11 22:10 發表
babies,祝你成功~~

多謝你呀, 希望沾到你D lucky同孕氣啦~~~

侯爵府

原帖由 pugpug88 於 09-12-11 22:23 發表

我都祝你收到份難忘嘅聖誕禮物呀!!

pugpug,

多謝你呀!!!

你都好快可以收禮物架喇~~~

侯爵府

原帖由 msannieng 於 09-12-11 22:26 發表
大家係咪睇緊富貴門?

睇完lu~~~

侯爵府

原帖由 pugpug88 於 09-12-11 22:40 發表

唔好客氣啦!! 大家都好快收到禮物啦~~

好呀!!!

係呢, 毛毛話你幾時可以開工呀?

侯爵府

原帖由 pugpug88 於 09-12-11 22:51 發表

佢已經叫我開工啦~~我今日係day7, 過多幾日就開工啦, 不過我諗都未必會bingo, 因為始終都剛剛做完手術.

唔緊張啦, 咪當warm up吓囉~~~hehe~~

話唔定今次就中呢~~~

侯爵府

原帖由 msannieng 於 09-12-11 23:14 發表
我瞓啦,聽日仔仔聖誕節表演,要早起,聽晚再傾,記住上黎呀,BYEBYE~~

Goodnight la~~~~

侯爵府

團長,

祝你明天iui順順利利, 一take過帶lailai b返屋企呀!!!!

侯爵府

原帖由 MaMaTracy 於 09-12-12 00:02 發表
babies,

記住攞隻大D嘅聖誕襪收禮物呀, 實有妳份架

MaMaTracy, 多謝你呀!!!!

等我一陣去買隻大D嘅聖誕禮物先得~~~~hehehe~~~

侯爵府

原帖由 pugpug88 於 09-12-11 23:36 發表

係呀~~我都係當warm up啦, 唔想咁大壓力呀!
我上個月因做手術而冇dodo, 成個月都好輕鬆, 感覺好好, 所以我都希望可以keep住啦~~

自己能夠覺得輕鬆已經係成功嘅第一步啦~~~

加油呀!!

侯爵府

原帖由 CHANLAILAI 於 09-12-12 00:59 發表
我今日早上打左破蛋針啦, 真係幾痛同幾拿下, 成支針筒吸滿曬D藥, 打左250ML, 見到已經好驚, 唸左一陣就打左落去, 由準備針開始, 我已經手振, 之前打咁多針都未試過。

打完之後又唔係太痛, 係打藥入去時痛+拿, 可能 ...

傻豬嚟架, 你而家最緊要係放鬆心情, 唔好勞氣唔好喊, lailai b入宮要緊, c6呀........行埋一邊啦....hahaha~~~

侯爵府

原帖由 CHANLAILAI 於 09-12-12 18:38 發表
各位好姊妹:

我做完iui 返來啦, dr.tay話今日c6既精好正常(因為大家都唔夠訓, 心情又唔好, 之前好驚影響到c6今日既精子), 跟住就幫我做iui, 好似做婦檢咁, 不過就有少少痛, 但都ok的, 做iui時, c6係我身邊捉住我隻 ...

lailai 媽,

你今年收硬呢份新年禮物啦!!!!

侯爵府

原帖由 CHANLAILAI 於 09-12-12 20:09 發表
唔好tum我開心啦babie媽

由手術後, 你一直都睇住我開心, 唔開心, 消沉, 再起返身

就咁睇好似好多野都好順利, 但係短短既半年內, 我都受左唔少打擊, 但係每一次我都唔會比自己一直沉落去, 我會用盡方法去 ...

lailai媽,

我真係好希望上天睇到我幾咁努力呀, 希望今次真係有回報啦~~~

我相信你咁努力同積極, 上天一定知道架, 今次會再一次有奇蹟係你身上發生呀!!!

首頁

尾頁

跳至