自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2023年兔年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

sandypink 發表於 22-9-14 10:28
我都繳左費$1000,但無收到利是
請問有冇人仲攞到?
thanks

我啱啱都交左電話費, 即刻收到利是, 但不是你門說的兩張50元利是嘅? 我的是一張 100元, 沒有使用門檻的, 不知是否也可以在港使用呢?

伯爵府

2023年兔年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kerotan 發表於 22-9-14 20:11
畫面係show一張100
其實係要分兩次每次50用㗎
你睇返1樓條款幅圖

好的, 謝謝你呀

伯爵府

esther_fong 發表於 22-9-15 21:41
我岩岩交左電費,搵唔到利是,請問係邊度搵?

看圖:
attach1/tmp/php7yL3EY
attach2/tmp/phpWKCSgx

伯爵府

esther_fong 發表於 22-9-15 21:48
我就係check呢度無呀,唔通滿左額

你付款是否用銀聯卡?

伯爵府

esther_fong 發表於 22-9-15 21:48
我就係check呢度無呀,唔通滿左額

啱啱再去睇, 真係滿左了:

attach1/tmp/phpaRV9Ce

伯爵府

esther_fong 發表於 22-9-15 22:10

搵到了

係首頁中間優惠活動位置, 向左掃幾下就見到的了

伯爵府

pyng4030 發表於 22-9-15 22:16
係首頁中間優惠活動位置, 向左掃幾下就見到的了

:
attach1/tmp/phpj5twXr

伯爵府

esther_fong 發表於 22-9-15 22:18
我每次click入apps都係乘車碼條banner, 個底係白色,無留意可以左掃

係呀, 我都覺得佢d優惠好鬼鼠, 唔留意就好易睇漏的

伯爵府

bigsmallma 發表於 22-9-19 15:43
依架是否冇佐尼個優惠,掃極都唔見

有呀, 我啱啱入去仲見到有

首頁

尾頁

跳至