跳至

首頁

尾頁

大宅

我第一胎, 依家18w5d,我個肚得34.5吋咋,未有前28吋,係咪太細呢?

原文章由 FunnyBean 於 08-11-13 18:09 發表
我好似多左個小肚腩咁咋!!唔係好見肚!!
宜家16weeks4day

大宅

我會著件小背心打底,保住個肚肚暖d,感覺好好多!

原文章由 wywlee 於 08-11-14 12:34 發表

我都係呀! 個肚臍越來越淺... 唔通好快會突出嚟?

近排好似覺得個肚怕凍左...

大宅

我今日19w6d,個肚已經係35.8"啦!

原文章由 wywlee 於 08-11-21 09:34 發表

咁我又唔算係d好瘦o既人, 但係個肚都好"突", 成日覺得自已好似d"中年發福"o既男人咁... 個肚同佢地個肚腩差唔多.

個肚都有少少聚架喇... 但係可能d重量日日咁加... 咁就冇咁覺囉! ...

大宅

我就黎23w,個肚已經有91.5cm (大約36.4吋)…

原文章由 可愛小寶貝 於 08-12-9 15:50 發表
我都係21週岩岩...上星期買褲佢幫我度..都係得34吋...但唔駛担心....有排肥呀...仲有幾個月...我唔信到時唔肥少少咯...但我買左孕婦奶粉飲...又開始煲花膠飲....始終肥返少少重少少個人好似精神D....

...

大宅

食多幾餐啦!無胃口都要食架,bb要營養架!

我間中都會無胃口架,不過,會揀d自己好鐘意食的野,咁點都回復到7-8成平時食的份量啦!

瞓覺前又會食少少野,如麵包仔、餅乾、鮮奶+蘋果等等!

原文章由 hey930 於 08-12-13 12:06 發表
我頭3個月瘦左10磅,呢2個月先肥返3磅咋,但d同事朋友覺得我係瘦左,我諗果3磅係d胎水同bb既重量黎 我又無咩胃口,成日食少少就飽

首頁

尾頁

跳至