跳至

首頁

尾頁

大宅

尋日貪得意用吓學習褲,點知因為前一日主要係食奶冇食粥嗰d,d bubu係一pat pat嗰種,多到好似山泥傾瀉咁,搞到d bubu响個學習褲邊倒漏哂出嚟!最憎就係咁架啦!又要洗屎衫啦!
我諗都係要變番一舊舊嘅bubu先可以用學習褲。
但係呢,我發覺huggies學習褲係冇尿濕提示!睇唔倒d尿係多定少添!點解唔設計有得check架!……

大宅

冇錯!洗嘔衫一樣想C……仲要同佢換衫,我又要換衫,有時諗,如果响街咪大大鑊!!!唔通我同佢都要帶1-2套衫出街?如果响街嘔到佢同我都成身濕哂就真係杰囉!好彩未試過咋。所以出襯街都係屋企附近,有咩事都即刻返屋企。

你咁快用L啦?我仲係用緊M咋。食極都唔肥嘅……我都想佢變小小米芝蓮,小小好啦,太多就難減啦。

原帖由 sugarplum 於 10-2-8 01:12 PM 發表
Re koyuki:

係啦,搞到check片鬼咁煩,我多數響側邊"裝"吓佢囉...
個人覺得huggies片片嘅size同學習褲好唔同
阿女如果著huggies片片的話,L size個脾位超級緊
但著huggies學習褲L size就有少少鬆添!
而家我都係用pampe ...

大宅

我都同軒軒影咗相啦!揀好後俾大家睇啦,換咗張大頭相先。 好彩嗰日佢狀態好好,全程冇扭計又冇喊,影完先瞓覺覺豬。抵鍚! 不過最怕係佢有時會放隻手仔入口,又或者將嗰D道具放入口,因為都驚佢D衫或者道具唔知乾唔乾淨,個個B都摸過……我C6都唔知幾驚佢會食咗唔知咩菌落肚,成日叫我探熱睇吓有冇發燒……。

大宅

upload咗軒軒第一輯Studio相去FB啦!

http://www.facebook.com/album.php?aid=8736&id=100000596421575&l=2c74c490ab

大宅

我嗰個哩輪都係唔知做乜成日都唔肯瞓,照計佢就冇咩新年後遺症嘅,因為我地都唔駛週圍去拜年,哩輪晚晚一瞓覺就係咁喊,抱又唔係,陪佢一齊瞓又唔係,又要坐响張床唔知响度做乜,俾佢激c,一抱出廳就好興奮young手young腳……救命…要陪佢一齊唔駛瞓,阻住我沖涼同pump奶… 尋晚食完最後一餐奶氹佢瞓啦,點知俾佢玩咗兩粒鐘都唔瞓,我終於投降俾100ml奶佢食,食完就即刻昏迷,唔通又係猛長期??佢係因為肚餓唔肯瞓,要再食多d先滿足?

原帖由 carka 於 10-2-24
05:21 PM 發表

同我逸言b一樣, 成晚抱住瞓, 一放床仔就成日醒, 點解咁多6月bb都有新年後遺症架.

大宅

我睇完你同政政影嗰輯,我又BOOK咗你嗰間下個月再影啦! 因為見佢做緊PROMOTION嘛,都幾抵,不過得4個造型,仲要全家褔都計1個 ,所以我估我4個造型都影哂BB啦,因為啱啱先影完哩輯有全家褔,下個月唔影住LU,留番多個造型俾BB仲好。希望到時又拍攝順利啦!

我諗我一歲嘅時候又搵第三間影,一歲嘛!要留念嘅, 實俾C6話我……真係影到上癮。

原帖由 雯雯媽媽 於 10-2-25 01:36 AM 發表
好可愛呀..睇完攪到我又想去影多次啦!!!

大宅

傻啦,邊有你講到咁差呀,都型倒佢好可愛呀!佢冇笑嗰D咪當係影佢COOL嘅一面囉!哈哈!BB唔笑都可以好多古靈精怪嘅可愛表情架嘛!而且你嗰D全家福影得好SWEET好靚呀!

原帖由 Kaydenbb 於 10-2-25 02:18 AM 發表

你就好啦,Kayden 21/2去Studio影相,之前兩日"where"損額頭,當日朝早瞓醒右眼變咗單眼皮,去到驚驚唔肯自己坐要爬去搵媽咪抱,扭眼瞓唔肯笑....好多幅都係擘大個口on居居嗰個樣, 狀態奇差呀! 唔信你地睇吓啲相-->
htt ...

大宅

佢好多古怪表情喎!好搞笑好得意呀!

原帖由 thousandbear 於 10-2-25 04:38 AM 發表
影o左啦...影o左啦...囡囡去baby Q 到見到好多玩具不停玩,成日低頭,要不停引佢望鏡頭, daddy 話仲辛苦過返工...今次影完,等到 1 歲會再同佢去另一家影過...正

http://www.facebook.com/album.php?aid=148463&id=696 ...

大宅

咁快就要BOOK定???

原帖由 keio 於 10-2-26 12:39 AM 發表
我都同蕎蕎book左一歲去vitapixel影呀!

首頁

尾頁

跳至