跳至

首頁
12345...29

尾頁

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

hi 早晨

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

哇..你地一日3版咁勁呀..

瑪瑙宮

煲開奶茶比bb飲試下得唔得..

保嬰單都可驅風

原帖由 shyeung 於 10-5-19 06:30 發表
早晨, 兼報到.
阿囝又不肯吃東西了, 開了四安, 食了兩安, 就反轉身(俯伏)不吃; 反翻正, 又反轉; 反翻正, 又反轉. 不餵了.
囝囝, 天水圍b女想食都冇呀, 你明白嗎? ...

瑪瑙宮

點解你地d男人..重叻過我地d女人架,,格價專家

我自問真的比不上了
原帖由 shyeung 於 10-5-19 06:36 發表
新墟屯門藥房(面舖旁)特級棉柔$145即剪印花減$20.
新墟粥舖旁樂暉藥房有雀巢promo檔口, 任何非雀巢奶粉大細罐蓋, 買瑞士寶兒(1-3歲奶粉)買一送一, 即$162兩罐900克, 一人限買6+6罐.
用得著嗎? ...

瑪瑙宮

聽到都好心痛...嘈到咁..大人都頂唔住啦..何況咁細個bb女呢

一係等呀b訓覺落平台坐下啦..等呀b訓反覺好d都好呀..
原帖由 rtktang 於 10-5-19 15:05 發表
樓上個裝修佬真係好Q乞人憎
有野唔一次個拆哂去
耐唔耐開個風炮鑽幾下,
真係XXXXXXXXXXX !!
佢一鑽, 我家公主就彈起 .......
岩岩氹掂瞓返, 佢又來幾下, 頂. . . . . . ...

瑪瑙宮

hi 早晨

瑪瑙宮

hi 早晨

瑪瑙宮

想問你地食過深圳大魚鐵板燒未呀??好食嗎??底食嗎?
我今日上去食呀?但我上次見倒海岸城果邊..有間類似大魚的鐵板燒..想試至..見佢新張期有88折..任飲添..但唔知收費如何..?唔知係咪任食??
大魚收費$150人仔..任飲任食..

瑪瑙宮

hi 早晨

瑪瑙宮

今早上左深圳..海岸成,山禾食鐵板燒烤..好底食..
果間野新開的..有8.8折..逐碟計既..5個人..食左人仔$225蚊乍..底食

唔使好似大魚咁..唔食又唔底.. 唔使食到肚仔漲漲

瑪瑙宮

香港d野唔平啊:(
原帖由 shyeung 於 10-5-21 08:43 發表
大魚收費$150人仔..任飲任食
計埋車費, 其實都唔便宜.
任你食, 肚皮有限, 食得幾多?
支持留港消費.

瑪瑙宮

恭喜小牛b一歲生日 ..比姨姨錫啖先

原帖由 shyeung 於 10-5-22 06:33 發表
早呀.
明天就是小b一歲生日.
日子過得真快.
小b是去年23號凌晨出生的, 屯門醫院.
媽媽22號晚入院.
見紅後還不忘洗了頭, 去大家樂食飽先, 才入院.
出生時3.36kg. 一切記得清楚.
這一年, 有很辛苦的時候, 但整體上還 ...

瑪瑙宮

係上去要答B3...大人11元...但上到深圳有部吉島車..直到海岸城..免費架..一個鐘頭一班車..限反1X蚊的士錢..好似大飽口福都有部免費車..不過我未答過..

我地靜係食午餐..同行下海岸城..行下超市..都4點鐘LU..附近無野好行的..出去都好熱...唔願行了..咪走人囉..

原帖由 rtktang 於 10-5-22 08:15 發表

講真, 大陸D野都唔平
搭埋車上去水腳都唔少

瑪瑙宮

唔係掛..平台果D風..好柔和之播..點會咁易吹親..唔使太緊張架..

如你覺得果個位大孟風..咪搵個無咁大風位囉..:)

原帖由 rtktang 於 10-5-20 10:42 發表

好易吹親 .. . . .

瑪瑙宮

噓..唔好念埋一邊至得架:evil: :loveliness:
原帖由 rtktang 於 10-5-22 08:17 發表

會唔會俾爹O地搶左架??

瑪瑙宮

真係好難講你知??

不如你試一次回程..就知架啦..不過你要記位每個鐘頭得一班車乍..每班車係1點正..2點正..3點正..係吉島的士站車口..
原帖由 on0li 於 10-5-22 19:10 發表
請問深圳灣那邊的吉之島車在那裡搭呢?

瑪瑙宮

b女滿月啦..應該..都唔出得門
原帖由 rtktang 於 10-5-22 20:05 發表

B囡暫時都係3步不出家門 !!

瑪瑙宮

改左路線..而家好d啦..

原帖由 rtktang 於 10-5-22 20:06 發表

搭過 B3 一次, 兜得太耐頂唔順 @@

瑪瑙宮

原帖由 shyeung 於 10-5-23 07:00 發表
是否很久以前?
現在已縮短路程, 屯碼>新屯中>三聖>置樂>市中心>公路不停站到深圳灣.
http://www.ushb.net/rtinfo/CTB/CTBB3.php

個人覺得尚可接受, 當然B3X更直接.
...

瑪瑙宮

我講出樓下左近..更唔會咁細個上大6啦..最好半歲先上去一天好啦..
我都覺得太細上大6人家的地方住..樣樣唔方便..家貝又唔齊..暖爐都無..點感亂黎呀..只是迫不得意地先會上去..
原帖由 shyeung 於 10-5-23 08:50 發表
我就認為非不得已, 不出門好些.
尤其番內地, 危險, 煙多, 小b絕不適宜.
我小b有回鄉証, 是要回媽媽家鄉見高齡太公, 不能不去.
農曆年時, 內地只3-4度, 人家家中工具又不齊, 哭又怕吵到別人. 結果小b一星期沒有洗澡, ...

首頁
12345...29

尾頁

跳至