跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 2001年5月媽咪俱樂部

各位媽咪,

我都來報到,我囡囡5月6日出世。

我個女已經“半”介片,日頭就唔用,臨訓覺先用。

大宅

HinMami,

我個女都係,一聽到音樂,就跳舞.有一次去個朋友屋企,佢係八級綱琴高手,個朋友一彈琴,BB隻手就郁,仲想跳舞添,彈完我叫佢拍手掌,佢就拍手掌.

睇你個仔張相,你個仔好似2歲幾咁.爸爸係咪好高大呢?

大宅

mom2Dahlia,

我個女5月6日已經2歲o勒,仲食o左3個生日旦糕添(當然唔係一個人食灑啦).
:-P :-P :-P

大宅

柏霖媽媽,

預祝你個仔生日快樂,快高長大,聽聽話話。

大宅

你地好,好耐都無上o黎。我都係頭痛緊幫個女揀邊間幼稚園,雖然我唔係o係名校區,但我都好比心机去搵資料架。

而家我個女已經介左片,除左晚間睡覺個時,同埋已經識講好多o野添。

大宅

wing530,

我都係同你一樣,因我住新界區,都係唸緊幫唔幫bb報九龍塘d幼稚園,但好似好多已經截左止.

好多朋友就叫我報九龍塘d幼稚園,但唸到咁細個小朋友朝朝坐成個幾鐘頭校車,返完學又要坐個幾鐘頭校車返屋企,都幾辛苦.

大宅

各位01年五月媽咪,你地個小寶寶而家有幾重同幾高呀??

肥嘟媽--囡囡 94CM,28LBS
wing530--囝囝, 93CM, 29 LBS
肥師奶--willy 96CM, 3? LBS
柏霖媽媽(Irene)--柏霖 92CM, 26LBS
Snoopy -- Kelly 穎妍 94CM, 29LBS
dlam--denise 94CM, 27LBS (尋晚磅左)
hicat-女女 96CM, 34.8lbs

首頁

尾頁

跳至