婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

樓主,真係要讚你 !! 我無睇其他媽咪既POST. 亦唔知其他媽咪有無同99一齊住. 如果無同99住過, 請佢地收爹!!

我婚後同99一齊住過, 所遇到既事和你好似. 不過,我結婚洗廿萬,擺酒,全部用自己 $$$, 一毫子都無問過99 拎. 但佢和你99 一樣. 當自己係神. 俾我好說話我聽. 你99屈你'落格'.
我仲慘, 連隻碟. 99 都屈我整爛. (後尾係廚櫃搵到)

我試過好似你咁講. 俾99迫到發癲, 係99面前話[如果我無仔生,係咪要跳樓死. 如果係, 我即係死俾你睇.]
你99 都好,肯投降..

我99返左鄉下幾日, 之後打回原形, 鄉下D 八婆話屋企風水唔好.所以,新抱唔聽佢話.

結果, 我同老公搬左走了~~哈哈. 過時過節,先見99.

男爵府

我夠俾層99 住, 佢一個人住八百幾呎, 三房兩廳. 供樓,MGT FEE. 差響. 統統我和C6一齊俾.

你幸福,有好99.有好老公. 未試過俾人迫到想跳樓死.
我亦希望所有媽咪有個好99 ,好C6.

原帖由 心抱 於 10-4-17 15:39 發表

有乜值得讚?-(
我只係睇到樓主無家教咋
借人錢吾還不特只,仲老馮咁
住人地方揸刀嘈交,吾識尊重人尊重自己
仲有佢都識講佢99吾係咁鍾意佢,咁佢預左啦,仲講乜呢?係佢一相情願同99住咋喎
我吾係同99住,但你吾好 ...

男爵府

樓主,你有無講點解要問99 借$$$生仔??

首頁

尾頁

跳至