網購天地

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

回覆樓主:

而家慢咗咁多既, 我七月用過一輪, 六七次每次都今發明到

水晶宮

回覆樓主:

原來佢有出公告架

水晶宮

WPHo 發表於 19-10-19 15:51
回覆 mandy952 的帖子

唔好用,我14號發單轉運來香港,6個工作天都未到自提點,問又唔覆,以後都唔會再用 ...

唔係話14號發18號到咩?

你而家仲未收到貨呀??

水晶宮

andyman 發表於 19-10-19 20:07
Me too, 14號比錢, 15號發, 話18號到, 我而家仲等緊, 今日19號都未有, wts 又唔覆,, 直至我問佢係唔係執左 ...

我心諗真係有咁多人用貨多多咩? 多得過新世代? 又唔見人地有佢咁亂

寄一箱半箱生果想穩陣我諗都係用新世代好d , 我今次寄兩箱十斤想省運費先轉用貨多多, 但今次奶曬嘢真係得不償失

水晶宮

andyman 發表於 19-10-19 20:07
Me too, 14號比錢, 15號發, 話18號到, 我而家仲等緊, 今日19號都未有, wts 又唔覆,, 直至我問佢係唔係執左 ...

你箱雲南食晒啦? 十一月中提議你試下訂山西運城臨猗蘋果, 泊得住新疆蘋果咁甜(同是富士種) , 而且好香, 有糖心, 皮脆肉無渣。

山東蘋果不要買, 等於惠康見到嗰啲, 唔香味道淡水份少

水晶宮

andyman 發表於 19-10-20 07:55
雲南蘋果一早分曬了, 新買左箱 新疆蘋果, 無預咁早到, 咁就中招了, 以後唔敢貪平, 用番新世代算數, 昨晚9 ...

新疆貴野更加唔好博呀親, 好食記得分享吓

首頁

尾頁

跳至