自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2023年兔年勳章 開心吸收勳章 夏天玩到顛 大廚勳章 趣教勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:summerpo+發表於+13-6-20+02:22+如果

原帖由 金盆洗手 於 13-06-20 發表
我同佢講咗話我知道咗喇,我真係忍唔到
樓主 你要冷靜面對 令佢x手不及~ 當前你要照顧好自己同小朋友

公爵府

2023年兔年勳章 開心吸收勳章 夏天玩到顛 大廚勳章 趣教勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

金盆洗手 發表於 13-6-20 03:21
都唔會改變佢哋相愛嘅事實

唔好咁諗 咁短時間邊係相愛呢 你唔好喊啦

公爵府

引用:下!又係小3,點解呢排禁多架!!

原帖由 fifilili 於 13-06-20 發表
下!又係小3,點解呢排禁多架!!
仲係你兩個都就生先發現

公爵府

引用:Quote:原帖由+小荻媽咪+於+13-06-20+發表仲

其實係咪因為無得搞野,搞到心理唔平衡??我今日亂諗好多野,諗埋點解距會禁對我

...
有時就算唔係女人大肚 男人都會有藉口俾自己 你唔好亂諗嘢喇 揀左原諒就要好好再同c6面對

公爵府

引用:Quote:yenlau09+發表於+13-6-20+03:46+如果

我地係plan 咗下個禮拜我帶埋仔女去搵佢,而家都唔知去唔去好
我都記得你要去旅行 仲要安排姐姐 ,你不如睇吓c6呢兩日會點同你解釋先 同時你盡量唔好答佢嘢住 又唔好咁强硬 為左d小朋友 自己諗吓如果佢肯斬纜 點同佢協議好d(雖然心中條刺拔唔走)

公爵府

引用:Quote:小荻媽咪+發表於+13-6-20+04:00+我都

我唔係去旅行呀,係要去我老公做野嗰度待產,去到我就會無人無物,仲要湊住兩個細嘅,我驚我會崩潰。 個小 ...
響外國架? 點解個女人都響果度? 唉……到時點算呀 你又冇人冇物響果邊 唔響果邊生得唔得?我有d擔心你

公爵府

引用:Quote:原帖由+小荻媽咪+於+13-06-20+發表有

知道,唔亂諗唔亂諗希望世上所有小3一世嫁唔出,”委”容,爛面唔好話我毒,我係好毒:hehe ...
寫左出黎好喇 唔好俾bb聽到學呀

公爵府

回覆:剛證實了,原來真係有小三(BB下個月出世)

今日你老公有冇搵你? 你有冇瞓過呀?

公爵府

引用:Quote:原帖由+小荻媽咪+於+13-06-20+發表今

有時差,佢(or佢地)應該未起身
咁你冇瞓過?

公爵府

引用:Quote:小荻媽咪+發表於+13-6-20+11:56+咁你

你不如休息吓先啦 咁樣好傷身 瞓醒再諗 再同你傾丫

公爵府

回覆:剛證實了,原來真係有小三(BB下個月出世)

你冇瞓 有冇食嘢呀

公爵府

引用:昨晚的whatsapp對話Me:+HelloHim:+I+am+dri

昨晚的whatsapp對話

Me: Hello
其實佢唔認 都係會顧家庭先(我諗) 所以你要照顧好自己同小朋友先 唔好行屍走肉 要食嘢同休息 要錫自己 再重長計議

公爵府

引用:Quote:原帖由+wing214+於+13-06-20+發表用

整唔到,唔識整
https://play.google.com/store/apps/details?id=polis.app.callrecorder
試下呢個

公爵府

引用:Quote:雋寶貝+發表於+13-6-21+01:49+為左小

原帖由 金盆洗手 於 13-06-21 發表
佢最快要過咗聖誕先返得嚟,其實我都賺到錢,但係生完之後就會無收入,佢唔做都唔得。
佢想用暑假呢兩個 ...
其實你而家好似六神無主 可能精神唔夠 打擊又太大 有冇諗過自己嘅方案? 不如試下講下自己想點處理 等jm們幫你分析 你自己想唔想過去? 如果過去可唔可以帶多個可以信得過嘅人一齊? 若然選擇留低生左再算 你都要搵人幫手 陪你

公爵府

引用:Quote:原帖由+木土土+於+13-06-22+發表你老

原帖由 金盆洗手 於 13-06-22 發表
我都知我地有“咁到九月點算”呢個問題,唯有見步行步,睇吓到時關係點樣再打算。

真係要行到分手呢一步, ...
樓主你自己最清楚點解決係最好 你頭腦好清晰 相信你可以handle 而家只係件事困擾令你情緒不安 引致失眠 我知呢樣係抑鬱導火線黎 (我試過因撞車後嘅痛引致)你一定要嘗試瞓覺 煲熱奶 放輕鬆音樂試下 再唔得就要睇醫生 無論你決定係點 我都會支持你

首頁

尾頁

跳至