自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日我個印印姐姐同我講:
"太太, 我個朋友打電話比我, 問我呢個星期五放唔放假! 跟住我話唔放, 佢就話同佢個香港男朋友去玩呀!"

"不過佢個"香港"男朋友有老婆同仔女呀! 佢同我朋友講: 我好鍾意你但唔會同你結婚, 我朋友(係印印)32歲未結婚, 問我點算, 我叫左佢唔好一齊但佢都同佢一齊, 唉!"

"佢話個男朋友呢個星期五同公司請假同佢去"香港公園"玩!
個香港男人我見過2次, 對上個次見係長頭髮, 後來我朋友同佢講唔鍾意佢長頭髮, 第二次見佢就剪左啦!"(即依家係短頭髮)

我問工人: 個香港佬有老婆同仔女, 你個friend都跟佢, 有左BB佢知死!

我工人話: 我都係咁同佢講, 佢話個男人兩公婆都返工呀, 個男人成日趁老婆帶仔女同工人返外家就帶佢個印印朋友返大埔村屋2樓有天台的屋企屋企瞓覺, 又買藥(避孕)比佢, 所以唔怕有BB!"

我話:" 你下次見到佢用手機偷影佢相, 呢個賤男要影底佢張相比人知佢咁衰先得."

我工人: 我上次都想影, 不過影唔到, 我都想佢老婆知, 因為唔知點樣勸個朋友, 如果佢老婆知道可能個男人會唔要我朋友, 好過有先唔知點算!"
------------------------------------------------

呢個港男好賤, 玩到帶返屋企!

唔該大家幫手問下身邊住大埔村屋2樓連天台, 兩公婆有仔女及工人, 個女主人又成日帶仔女同工人返外家, 叫佢地呢個禮拜五去香港公園度望下, 又或者呢個星期五會去香港公園的靚太, 請留意下一個港男同一個印印, 影底佢地相等大家知呢個賤人係邊個!

P.S: 我工人個印印朋友係元朗返工, 話唔定0係你屋企打工, 如果有BB, 又多個可憐僱主啦!

大宅

我個印印話個港男好cheap, 同佢個朋友去"香港公園"因為唔駛$, 我個印印叫佢個朋友同個賤男講去海洋公園或者迪士尼, 但個港男唔肯!

我個印印好抵死, 早幾日放假叫佢個朋友同個港男講無$, 問朋友借左些$, 個賤佬問佢一輪後先在銀包攞左200元出來比佢個朋友!

我叫印印教個朋友話印尼屋企有人生病急需數萬, 睇下個賤男點做! 又或者買支驗孕棒去健康院搵大肚婆幫忙小便落去, 再攞去比個賤男睇, 睇佢點!!

仲有, 我印印話個男人帶佢個朋友睇私家車, 因為想買車喎!

大宅

我啱啱問我印印姐姐, 佢話個賤男個樣唔老唔肥, 無留鬍鬚, 古銅色皮膚, 有揸車的, 架車(印印形容)係: 紫色又唔係好紫色, silver 又唔係好 silver!

請大家留意!

大宅

原帖由 cubixluk 於 09-4-8 21:49 發表
想問下你印印既朋友係咪幫賤男打工架 ????

唔係, 佢朋友係元朗打工嫁!

大宅

應該唔係呢個男人, 因為我工人話個港男唔係四眼嫁,無帶眼鏡嫁! 仲有, 上個星期日個賤男同我印印個朋友講自己個仔病左 0係屋企, 個賤男都同佢個朋友去街, 勁賤!

同埋, 佢地講廣東話嫁!

原帖由 29XX86 於 09-4-10 17:07 發表
唔係咁橋麻. 我上周日一家3口去元朗廣場附近既新寶餐廳食早餐, 隔離枱有個3x歲既男人, 黑黑地hk人, 戴眼鏡, 同個工人一齊食早餐, 行為似情侶, 雖然坐隔一個位, 但唔係好聽到佢地講, 應該係用英文, 個女既係工人, 但 ...

首頁

尾頁

跳至