婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

環保接龍勳章

99 態度180度轉變令我好難過 ----Part 3

報到!

你老公個姑姐呢句"主持公道" , 好似係暗示" 主持人地個公道" 多d 喎!

樓主唔駛煩去唔去架,一切問過你個型仔老公先,等佢決定咪得囉!

加油!

大家好,我是子悠~~

珍珠宮

環保接龍勳章

回覆 回覆:Sammy1981的帖子

咁你就聽型仔老公同世伯話,咩都唔好理!
專心扮靚同做人仔啦!

大家好,我是子悠~~

珍珠宮

環保接龍勳章

快d收市啦 !好想知秘書小姐鬧咩 ~
大家好,我是子悠~~

珍珠宮

環保接龍勳章

相信阿mi 你都明白,你老公阿媽呢餐親情飯局最終幕後黑手都係關二嫂。

但而家心軟唔收樓,永世都沒完沒了。就算當租比佢地,第日關二b出世可能呻冇錢交租/湊b難搬。( 諗長遠d,第日小朋友話報pg,搬佐會番唔到pg,之後到幼稚園,小學,中學...) 唔通你老公打算個個月食親情飯局? 呢一刻心軟唔收樓,你地要做定心理準備永遠收唔到。( 假設佢地生完一個又一個)。關二嫂都應該係打緊呢個如意算盤,因為佢知你老公對人地99心軟。

佢地未揾到地方,最多你地蝕底d比一個月錢佢地住酒店apartment,樓照收。(最好盡快租出)

我地都知你老公孝順,不過孝順有好多種,一定唔包括孝順埋關二嫂。

最後,我相信人地99一定唔會比人訓街既!

大家好,我是子悠~~

珍珠宮

環保接龍勳章

仲未照到?以關二嫂性格,冇奶油唔想早d知仔定女。

不過如果真係仔,人地99 既街方冇理由唔知既。(預唱通街)

大家好,我是子悠~~

珍珠宮

環保接龍勳章

回覆 Sammy1981 的帖子

好老實, 佢地唔accpet 仲好啦 ~~

概然係咁, 咪當租咁叫佢地比萬五蚊當短租,然後 $7500 你老公比佢啊媽做家用。

啊mi , 講真, 佢地唔接受, 我真係替你高興架 ! (總好過放住個定時炸彈係度)

MANDY_LAI    發表於 12-4-25 12:55
凍誹  agree  發表於 12-4-24 22:27
大家好,我是子悠~~

珍珠宮

環保接龍勳章

發生呢d事都唔係你做成既 , 最緊要你同型仔老公感情不變 。
大家好,我是子悠~~

珍珠宮

環保接龍勳章

叫埋你父母一齊飲呢餐茶得唔得 ? 你父母食塩多過你食米, 而且同你老公啊媽係同輩份, 可能會易d解決 ?
大家好,我是子悠~~

首頁

尾頁

跳至