跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 06年 ◆◆ BOXHILL-N1同學會

學校無收雜費. 我囡囡上年讀mother duck summer course. 因為係親子班,所以實際上是我和囡囡一齊上暑期班.

ccdccl 寫道:
pcwai

多謝報料, 唔知仲會唔會有其他雜費呢?你小朋友去年有冇讀過?

大宅

ee銀媽/沙律媽,

我都好想約埋d小朋友一齊玩啊! 大家度一度時間,睇下可唔可以開學前出到嚟啦! 因為我20-26號飛,8月27日至9月1日期間搵日好唔好? 不過,我要4點半後先得閒啊......

ee銀媽,
想問如果Mymelody無貨,其他character你殺唔殺? 可以的話,send個preference list比我,等我幫你攪掂佢:lol 如果仲想"加單",隨時話我知啦!:)

沙律媽,
我依家喺公司做到c下c下,我都想聽日飛啊?係呢,你哋來回香港的機場會點安排?我會搭電召有折的士去機場,但返屋企嗰程未知點好啊.....有無好提議?

原文章由 lillymom 於 07-8-9 11:16 發表
今日冇學返個囡係屋企無無聊聊﹐都係返學有D野做下好。 我地18號去20號返。沙律幾號開學啊﹖ee銀好似係30號。睇下開學前班小朋友可唔可以一齊玩下啊。其實以後會見少好多﹐不如我地試下每個月搵日約埋等班小朋友 ...

大宅

沙律媽,

稍後pm的士d資料比你啦! 我煩緊個回程係因為機場改咗電召上客地方嘛,拖住欣欣唔想行咁遠. 我依家諗緊一係就搭普通的士(但係都仲覺得個的士站好遠,又怕上咗架有煙味嘅車),一係就搵個住係mos的熟朋友去接我哋機 . 如果你返香港後,發現買漏野,或者有好野推介,見得pm我喎,因為hubby會帶notebook,所以我喺日本都會上網架.

另外,你以為我係ftm?? 查實我份工係返下午嘅文職,所以上午就係c9,下午就係ol. 撲嚟撲去都幾辛苦架,所以9月開始就真係做ftm,同時亦希望可以比多d時間欣欣.

原文章由 LoCLai 於 07-8-9 12:03 發表
我諗我都會搵的士去, 返黎可能會........坐巴士....... 或者都係坐的士啦! 都未決定喎! 你去左咁多次旅行, 你應該比D 意見我地嘛!!

[ 本文章最後由 pcwai 於 07-8-9 13:00 編輯 ]

大宅

Hihi 沙律媽,

係呀,好曬呀! Daddy's taking us to the Zoo tomorrow...... we can stay all day. 所以聽日動物園會多咗3隻燶豬咯.

ee銀媽,

Pls check PM.

原文章由 LoCLai 於 07-8-18 11:10 發表
我返左來lor....... 個trip好辛苦! 亦都好開心!!!! 最後....... 我地去機場同埋返屋企都係坐taxi! 返來o個程都係ll的, 佢會o向terminal 2個停車場(即係car park3)等! 其實行就唔係好遠, 不過好似"dou dou轉轉 ...

[ 本文章最後由 pcwai 於 07-8-22 00:53 編輯 ]

大宅

06年 ◆◆ BOXHILL-N1同學會
博士06N1同學Summer Holiday Happy Together 4

因為我要返工, 所以只可以選下午(上午要返工, 下午要夾阿囡瞓, 佢唔瞓唔得, 會發狂)
日期/時間:
(A)27/8/2007(一) 17:00-20:00
(B) 28/8/2007(二) 17:00-20:00
(C) 29/8/2007(三) 17:00-20:00
(D) 30/8/2007(四) 17:00-20:00(沙律上午返學)
(E)31/8/2007-2/9/2007 全日free

活動:
大食會PARTY (我覺得會比較適合--可以聚一聚及傾一傾)
(可在屋企或會所或餐廳)-- 有沒有提議?

請各位媽咪選擇時間及活動
沙律 ............... A/B/E ................大食會+玩玩具
欣欣................ B/E(除9月1日am)....... 贊成以上

大宅

ee銀媽 & 沙律媽,

I'm back! 如果只有我哋3個family,不如約食晚飯啦. 喺屋企叫pizza或者出去食buffet,好嗎? 我有貨要同你哋交收,心急要取件嗎?

另外,我將會開網店賣少量戰利品,到時記得幫我宣傳吓喔!

[ 本文章最後由 pcwai 於 07-8-27 11:28 編輯 ]

大宅

ee銀媽 & 沙律媽﹐

31號晚無問題啊! ee銀媽你屋企,當然無問題,打搞晒! 不過,可否先告知隻四腳爬爬是什麼,等我比定心理準備欣欣嘛。

大宅

Let's continue to chat in the new topic:

06年 ◆◆ BOXHILL-N1同學(Part 2)

大宅

Duplicated.

[ 本文章最後由 pcwai 於 07-8-27 21:53 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至