跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

Dear Mandy,

真係辛苦哂你, 你可唔可以公佈吓今次生日會參加者名單呀?

原帖由 mandy1308 於 10-3-12 12:58 發表
給各想參加的家庭 :

現仍有6個家庭未比入場費, 及如有家庭因有事無法去生日會想取消不去的話, 我本人就不想浪費空位的, 如有這情形, 我可留比後補家庭, 當然是後補家庭比了入場費後, 我才會refund 入場費給取消的家 ...

子爵府

乜嘢卡通人物呢?
還有乜嘢 run down, 請 update 大家!

原帖由 mandy1308 於 10-3-19 16:41 發表
最新消息:

落實有新環節 :

剛與神秘的贊助商聯絡後, 現在巳落實他們可安排卡通人物到現場, 我們將在台的旁邊有一個卡通人物拍攝專區, 到時會安排時間給各bb去拍照, 希望你們喜歡啦 !! ...

子爵府

mandy,
你好勁呀! 除了 BB 爬行大賽, 仲有乜嘢比賽呀?

原帖由 mandy1308 於 10-3-23 18:05 發表
好消息 :

在生日會裹, 我打算每個媽媽都會收到一個bk name的名牌可扣在身上, 大家可以現場相認, 我找了我大仔間幼稚園的名牌製作公司, 需要費用$550, 但當間公司知道是開party用, 即說可以sponsor, 不用比錢, D錢現 ...

子爵府

我也是唔贊成, 波波池可以好多地方可以租, 當然 Koyuki 所提及也是重要的.

原帖由 koyuki 於 10-3-30 23:56 發表
真係唔該哂MANDY同我地咁出力搞哩個PARTY,睇嚟好節目豐富,好期待!

關於波波池,我是反對嘅,都是基於衛生的考慮同下面幾個原因,希望大家可以考慮吓。當然我亦贊成小數服從多數,只是想將我諗倒嘅擔心同大家分享一下︰

我地 ...

子爵府

參加爬行大賽

36. 30 - py84ko

子爵府

參加推學步車大賽

12. 30 - py84ko

首頁

尾頁

跳至