美容扮靚

跳至

首頁
12345...11

尾頁

別墅

Re: 我減肥成功la

我pm左俾你地la

別墅

仙迪 :
唔好意思呀!我呢幾日唔舒服無上網,所以咁遲先覆到你
M6我做個間就無,不過G5同你講個部餅仔機就有(佢地好似叫pack機即電腦瘦身儀,唔記得有3定4個唔同功能),不過佢地見我起初全身肥,所以幫我整時,會整全身當一次,無分開計我呀!G5就真係要遂part計,因為每個位要做30分鐘先有效。消脂模你可以叫佢地俾你試吓個效果囉!
我將你個CASE 講左比美容師cherry知道,佢雖然後生,不過我見佢已取了一個公開認可既証明(好似叫cityguide,唔太肯定個寫法,都係以前聽同事講過,咁見佢有帶個章仔係件衫到,所以知道),不過其他美容師都好nice,所以你唔駛咁擔心啦 希望遲d我地可以約埋啦

別墅

muskamama :
(生完2個月多d開始)減左2個幾月
muskamama 寫道:
貓貓豬
你用左幾耐時間減肥呀

別墅

各位:
我pm晒俾你地la

別墅

nganga :
我因為唔係開刀,所以都唔可以完全肯定咁答你,我有個朋友係0411媽咪,佢開完刀4個月已經去左做機減肥,不過你最好打電話問吓美容師cherry啦,我相信佢地都好樂意答你架
我都唔鐘意一d較大型纖體公司,一來成日轉人跟得唔夠貼,二來佢地d明星廣告費咪係我地身上搵黎囉!你要放工時間既話咪一早book定晒d時間先囉!
nganga 寫道:
好開心收到你減肥成功既消息,對我黎講係一種鼓舞,我同你一樣都係3月媽咪,但我仍有十幾磅未減,所有之前d衫褲冇一件可以著,原本著中碼衫,而家連大碼衫都未必著到,你話可唔可憐 :-( :-(
其實我都有諗過去纖體,但我試過join一間比較大型纖體公司,一d成效都冇,我就唔想再俾人昆,聽你講完又心思思想join,但我想問一問,開刀可唔可以咁快就做ar?如果放工時間會唔會book唔到ka?一個package係唔係可以減到成個身呢?
唔好意思,咁多問題,你可唔可以pm d資料俾我ar?thx

別墅

仙迪:
好呀!希望你快d減到啦∼∼最衰你返工咁遲先去得,如果唔係就有機會見你啦(湊仔時間)
仙迪 寫道:
貓貓豬,

唔該哂你呀, 我今日終於打左電話比cherry啦, 佢好nice咁問左我d問題, 然後約左聽晚 7:30上去見佢, 遲d再話比你知跟住落去會點啦~~~

別墅

Ivan媽:
我有跟足呀!仲好聽話朝早飲2杯水,每日另飲8杯水,好似cherry話減到都仲要持之以恆先至keep到,你要記住做完機2個鐘頭先食得野,如果唔係肥double呀!希望你快d減到啦
[size=large]努力!努力![quote]
Ivan媽 寫道:
Dear 貓貓豬,
我星期六終於都去左試做, 仲join左個package, cherry仲比左個餐單叫我跟住食, 我想問你, 你有無跟足個餐單食啊??? 我做完部機後個肚腩真係細左

別墅

hi all:
我pm晒俾你地la

別墅

仙迪 :
佢地都係第2定第3次先俾餐單我既!希望你減肥成功啦!不過你真係要買個水樽自己帶水出街飲,可以避免買出面d飲料飲,又可以一日飲到有咁多杯水。cherry佢地有無同你講呀!?努力啦
仙迪 寫道:
貓貓豬,

我尋日去左啦, 試左個pack機, 因為只係通淋巴, 未有即時既修減效果.. 但已join左course, 聽日係開course既第一次囉.. 我諗住一次過book定一個月既時間, 可以既話,盡量每日都去, 星期六日可能可以做耐d, 即管睇下一個月內做哂 35 次既話, 效果係點啦

但佢地尋日無比餐單我跟喎, 只教我簡單既飲食方法, 等我聽日問下佢地先~

:-P

別墅

hi:
我pm左俾你地la

別墅

hi all:
我pm晒俾你地la!

別墅

[size=x-large]努力努力努力啦!
仙迪 寫道:
貓貓豬,

Cherry都有叫我飲多d水同自備水樽, 隨時可以飲, 但我仲未可以做到朝早空肚飲兩杯, 之後再飲八杯咁多囉..
今日一個上午, 好辛苦先迫自己飲到 4杯咋.. 下午要繼續努力

別墅

各位:
我其實覺得間間纖體中心都係做個幾樣野,減肥進度都因人而異架!不過我就最鐘意佢地我做左咁多次,都從來無sale我買野同加錢,而且佢地好nice,好好傾,不斷提我要注意飲食,所以我覺得服務態度先至最重要。(當然要平啦)
prettyenen 寫道:
貓貓豬;

Pls PM details to me, thx.

我仲好心急想知道你減了幾多磅呀?

別墅

我pm左俾你地la

別墅

會架!因為每個人致肥原因未必一樣,我見佢地都會向我作介紹同解釋
mendynam 寫道:
貓貓豬,
我已收到啦!唔該晒我想問吓因為我唔識點揀边種機啱我 噤佢哋會唔會介紹我ga

別墅

kawaiipo :
好呀!得閒一齊share一下啦∼∼
kawaiipo 寫道:
[size=medium]貓貓..你可唔可以話我知d detail aa..’〕〕

好想知aa..*∼∼∼

唔知你可唔以email我...

一萬個tkz!!!>3^���

仲有..我好中意研究美容..得閒一齊share下'都得ka*∼

別墅

我pm晒俾你地la

別墅

各位:
你地減成點呀?講黎聽吓好呀

別墅

Mrs.Kim :
我pm左俾你la

別墅

TIF1016:
係呀!任做既,分期就你要打電話去問吓,因為我俾cash,無留意到有無 ?-(

首頁
12345...11

尾頁

跳至