影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

Siwon left with Liu Wen in his Audi R8 after their shooting...

大宅

回覆:心朗小B 的帖子

yes, 佢走 T 台好型格,不愧係超模。

大宅

回覆:靚寶 的帖子

我覺得她係好典型國際模特兒的樣子,係外國人眼中的中國人樣子。我都鐘意佢個性格。一個17,18歲的女仔可以由國內一步步踏上國際T 台 真不是容易事。

大宅

回覆:kiu1112 的帖子

原來你鐘意 希澈同東海啊! 你知唔知 希澈好錫東海架 ? 錫到比強仁話佢寵到東海冇大冇細 不過東海都對希澈好好架

大宅

引用:Quote:原帖由 shingmama 於 15-07-30 發表

原帖由 kiu1112 於 15-07-30 發表
你係唔係覆我呀,下次用引用好嗎?你都好清楚佢地既野,講多d比我知吖

...
你唔講我唔知自己矇盛盛冇用引用啊!真不好意思!
我又未至于好熟SJ 個D 資料 。其實係網上或YouTube 都好容易搵到佢地D 資料。佢地上好多綜藝,主持同電台,真有排睇. 佢地人多.每個人都有唔同的經歷,引起我關注多D .又因為 始源,劉雯 的關係 又再一次翻多一點來看。
我有時間就搵D 我覺得好睇嘅比你睇吖。因為夜晚我都係用手機上網 而手機好似唔可以copy D link 上黎。所以明天再續

大宅

引用:Quote:原帖由 kiu1112 於 15-07-30 發表你

原帖由 shingmama 於 15-07-30 發表
你唔講我唔知自己矇盛盛冇用引用啊!真不好意思!
我又未至于好熟SJ 個D 資料 。其實係網上或Y ...
post 完 睇番個表情符號,好似用錯左 唔係好順眼。 anyway我是想話覺得自己矇左 冇其他意思啊

大宅

引用:Quote:原帖由 shingmama 於 15-07-29 發表S

原帖由 tsung 於 15-09-18 發表
放低左個零月 又比你地挑番根出黎,今晚又番煲先

話時話佢地冇晒互動羅,上次演唱會果次應該係做埋收尾完美結束

tsung    發表於 15-9-18 19:18

首頁

尾頁

跳至