跳至

首頁

尾頁

大宅

你地既bb有冇食魚肝油? 食邊隻牌子好?

你地既bb有冇食魚肝油? 食邊隻牌子好? 我老公帶左odin返香港打針, 都順便叫佢買d魚肝油俾odin, 不過唔知邊隻牌子好....

除左魚肝油, 仲有冇d咩supplement要俾bb呢?

大宅

Re: 你地既bb有冇食魚肝油? 食邊隻牌子好?

sabrina, thanks ar.

響邊度買呀? 我岩岩search左spirulina都好似唔錯喎, 羊奶片我都有interest, 可唔可以俾多少少info我? 唔知上海有冇得買呢...

sabrinayin 寫道:
我現在讓 Roy Roy 吃螺旋藻/藍藻(Spirulina),另外還有羊奶片。

大宅

moony

丐糖你買邊隻brand呀?? 邊度買到?

大宅

sabrina

thanks, 唔知係咪我響上海關係去唔到呢兩條link, 你可唔可以俾我full website address我???

thanksthanks

大宅

sabrina

我search到個website可以online shopping你講既兩隻products, products本身價錢唔貴, 不過shipping fee就好高, 我響china既website都搵到類似 products, 不過唔係Nn呢隻牌子, 都唔知買唔買得過.....

羊奶片我老公響香港買左卡洛垥妮, odin都好鐘意食呀, 佢拖爸爸隻手去拎俾佢...仲要自動自覺thank you爸爸添 (平時係佢好想食先會咁做)

大宅

moony

http://www.karihome.com.hk/

呢度有講邊度有得買架, 好多藥房都有. sogo 有, jusco好似冇.

我買既係(乳酪味) 羊乳片
Yogurt flavour 150'S

我諗住片裝佢容易食d, 多元丐粉...佢個hp 冇提過有.

首頁

尾頁

跳至