跳至

首頁

尾頁

別墅

IvyI,

我搵到有一班是啱2.5至3.5歲的小朋友的Drawing班, 在你樓下, 新港城廣場L2, 21號舖, 叫無限畫廊, 你睇下有冇興趣啦, $420/1hr/4 lessons, 浩揚都是上這間的暑期興趣班. 7月中開課.

別墅

我幫浩揚報咗黏土班同 English in Art, 兩班都是下午上堂的, 我都有少少驚阿仔到時會眼瞓, 不過到時先算啦.

妳就好啦, 8:50am先上車, 我哋要8:30am呀, 阿仔朝朝都要出動 Thomas Video 先可以令佢早d起身. 其實我都唔明, 我哋最近, 但要最早上車, 要撘足足半個鐘車.?-( 不過冇法啦, 我想佢早d習慣撘校車返學嘛!

原文章由 RebeccaChan 於 07-7-6 21:10 發表

你係咩時間上堂?等我聽日去睇吓!

呢排見你囝囝搭校巴 ,o甘要幾點上車?我地係尾站成8:50先上車.

別墅

浩揚都冇獎:tongue: , 一定係佢平日太頑皮了 .

原文章由 MayTam10 於 07-7-17 18:15 發表
彤彤今次攞左兩條A,系整潔同埋守秩序。
仲有攞左個閱讀金獎 :lol :lol :lol
佢唔出聲所以好難攞禮貎獎!
我唸可能每個小朋友都比 ...

別墅

好吖, 下星期二嗎? 幾點呀?

原文章由 MayTam10 於 07-7-24 22:19 發表
好呀!Janet 帶埋浩揚黎玩啦!以後都好少見啦!
佢地大個左都唔記得讀過一班啦!

別墅

原文章由 MayTam10 於 07-8-8 01:49 發表
Rebecca 我 mail 左 D Video 比你啦!
我想要你今日同佢地兩個影個D Photo 同埋 Janet 個 mail 呀!
唔該晒!

彤彤媽咪, 你收唔到我e畀你的相嗎? 我8月7日e的. 又會咁嘅, 之前都e過, 都收唔到.

我pm我個email address 畀你吖!

同埋我真係好唔習慣現在bk的版面, 好似好麻煩, 我噚日仲唔小心delete晒咁耐以來的私人訊息添呀

別墅

Rebecca,

你有陪月/鐘點介紹嗎? 是你用開的 or 你相熟的? 可否pm知料畀我呀? thanks

別墅

多謝晒咁多位. 我都想生返個女, 因為男仔真的比較活躍, 用好多氣力.

上星期我都帶咗浩揚去睇多啦a夢, 我都是第一次帶佢去戲院睇戲咋, 睇前同佢講明, 入面環境係點, 同埋話唔可以睇睇下話唔睇要出去. 咁佢都話冇問題, 我先買票, 但我睇完先知原來3歲以下唔駛票. :tongue:

原文章由 hoiyan 於 07-8-13 01:53 發表

恭喜呀 希望你生個囡囡啦

首頁

尾頁

跳至