媽媽會所

跳至

首頁
12345...12

尾頁

子爵府

Re: 03年5月媽咪會 (Part 2)

rainstarwater,

你個bb好叻呀,一d都唔驚.我想帶我bb去泳池浸下水咋,我阿媽即刻鬧到我訓響到,話驚嚇親佢喎.

子爵府

MeiLuiMaMe :

你地個聚會好開心喎,好多bb呀,下次不如搵個就腳d o既地點,我一定會帶埋我bb出黎.........
可唔可以send d 相俾我睇下呀.....tks
[email protected]

thank you

子爵府

BoboB :

Edison好叻仔呀(clever boy).....我囡囡仲有一個星期就足四個月o勒,但係佢都仲未識得反身,真係有d擔心.... :-(

子爵府

各位媽咪 :

其實我想問下13/09果日會係幾多點鐘倒呢呀?因為果日我要返工(HALF DAY OFF),唔知就唔就到時間,我都想同埋我個囡囡黎呀.....

TKS

Joey

子爵府

kudomama :

如果3:00可能會"敏"左小小,因為我放工都1:00,返到屋企揍埋個囡要2:00多D,再出到黎可能會遲到喎...遲到你地介唔介意呀?

子爵府

kudomama :

我住將軍澳架,響土瓜灣到返工.

tks
joey

子爵府

-emmypun(1A1B)
-BoboB(2A1B)
-Meiluimame(1A1B)
-mannokmame(1A1B)
-Boey(1A2B)
-Smallporkchop(1A1B)
-Mrs.Tang(2A1B)
-rainstarwater(1A1B)
-PuYu(1A1B)
-joeyjoey(1A1B)-要晏小小先到,因為要返工呀,sorry

子爵府

LittleSheep :

我囡囡係5月11號(母親節果日)出世架,而家差唔多四個月有大約15磅到啦.....不過佢個樣都係差唔多,有小小轉變啦,但係都係咁醜怪囉....
我成日都有上bk架,只不過唔係好多次數發言.

子爵府

03年 5月 媽 媽 - BB 生日表
Edison (BoBoB) ---------------------30/4
潼潼 (Mrs Tang) ----------------------7/5
小頌瑜(joeyjoey)---------------------11/5
Stephenie (KudoMama) -------------13/5
琳琳 (Littlesheep)----------------------14/5
ANKI (MeiLuiMaMe) -----------------19/5
天朗 (Rainstarwater) -----------------23/5
駿駿 (Shirley)--------------------------27/5
Jasper (Kwan)-------------------------2/6

LittleSheep :

你個bb囡好可愛呀....

tks
joey

子爵府

Kwan :

咦,係喎......BB係咪姓關架? "關珀瑜"幾好聽喎......自己改定係搵人改架?

TKS
JOEY

子爵府

Kwan :

哎喲.... :-( 唔好意思,以為個login name 係bb個姓名添,sorry ,唔好意思. 你個寶貝bb個名好有意思呀,你同你老公都好細心喎,bb大個一定掂呀..........
因為我同我老公自問冇你兩公婆咁細心,所以我囡囡個名係搵睇相佬改架......

tks
joey

子爵府

BoboB :

放鬆D啦,唔好咁唔開心,可能你老公好快搵到new job,仲要人工高,福利好,包食宿.........
唔好擔心咁多啦..........

子爵府

Kwan :

如果論BB醜怪,我敢講我個囡先至係醜怪之后呀,成個男仔咁,出街俾人以為佢係男仔,我估我其實應該係生仔架,只不過響出世果陣時賴低左秋野響裡面......哈哈 :lol: :lol: :lol:
我都想睇下你BB個網頁呀,可唔可以PM個PASSWORD俾我呀? 唔該晒

子爵府

kwan :

你bb一d都唔醜怪呀,仲越大越靚呀,越大越似媽咪咁靚呀.
講醜怪我個囡先係no.1呀....

各位5月媽媽.......
中秋節快樂

子爵府

kudomama :

多謝晒你呀,今日真係打搞晒呀, tks

PuYu :

你真係要好好睇住囡囡呀,蓓誼生得咁靚咁可愛,一定有好多狂風浪蝶呀......

我個囡剃完頭冇幾耐,又曬黑左喎,都唔知幾時先白得番呀...(真係擔心) :-(

子爵府

各位靚媽咪 :

不如下次搞個halloween gathering......?好唔好呀?

子爵府

emmypun :

多謝你o既讚賞呀,自小女出世以黎,都好小可聽到有人讚佢得意,所以我要save左你句留言呀.......
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

子爵府

羊媽媽 :

我都有甩頭髮呀....但係我洗頭果陣用手指按摩下D頭肉之後,情況有DD改善......冇之前甩得咁勁囉......你不妨試下...

子爵府

Mrs. Tang :

你個囡囡都好可愛呀,我個囡囡先至係經典呀,又冇頭髮(其實係剃左頭),仲要成個男仔頭咁呀,希望佢大d會慢慢變番女仔d啦......
你去左邊間纖體呀?覺得有冇效呀?介唔介意話我聽洗左幾多錢呀? hehe 唔好意思,我好八掛.... :-P :-P :-P

子爵府

Mrs Tang :

$4000係for 幾多個月o既treatment 呀 ?
我而家做緊針灸減肥,已經有個半月,到目前為止,已經輕左10磅,4個星期之前已經著得番以前d牛仔褲啦.....真係勁開心呀.
祝你成功呀,仲要fit過以前呀.......所有5月媽咪,一定會又靚又fit架.......

首頁
12345...12

尾頁

跳至