跳至

首頁

尾頁

大宅

我都有同個女去影相,不過吾識post 條 line上黎比大家睇,我覺得baby q 影得馬馬地好死板,淨係影我個女笑,張張吾係笑就係呆,無咩特別表情,吾係我個女無表情而係個攝影師淨影佢笑,so同背景的相都好相同,吾似你地d 小可愛咁得意. 想同佢影多次,有無好介紹呀?

大宅

py84ko點解你張上傳頭相可以咁大張?

原帖由 py84ko 於 10-2-26 00:03 發表
part 8 太多 message 喇!
係時侯搬喇!

快啲上嚟報到!! go go go.....

大宅

如果你睇到我d相就知啦,話就話有200幾張相,但當中的相似到有80%.同你地post出黎果d不同嫁.

原帖由 py84ko 於 10-2-26 01:11 發表
你想要個攝影師, 影你個女乜嘢表情呢? 你係咪指影得你個女唔夠可愛 or 捕捉唔到主角嘅神情?

你個女得8個月人仔, 剩係識笑, 喊, 呆...... 除非你個女識扮鬼臉 or 識擺 post, 否則個攝影師好難影到付合你所要嘅要求 ...

大宅

哈哈!吾識send條link呀,點send呀????

原帖由 py84ko 於 10-2-26 19:02 發表
Rita,

Send 條 link 嚟睇咗啦!

大宅

新工呀?ok啦,還在適應當中,不過好準時收工,同個女玩的時間多咗好多.

原帖由 zoe1118 於 10-2-26 21:53 發表
喂好耐冇見你lor wow, send 條link嚟睇下d相
新工番成點ar?

大宅

e!咁可吾可以將兩個party一齊攪呢!

原帖由 CacaBebe 於 10-2-27 16:43 發表
##0906 氛氛Fun 生日派對 - 重要訊息 (更改場地)##

各位參加左 "0906 氛氛Fun 生日派對" 既媽媽請注意, 經過實地觀察, 因YMCA 會所場地面積所限, 我們決定更改 party 場地, 新地點為:尖東富豪酒店,
而有關報名費將 ...

大宅

終於upload咗d相上fb啦,有興趣去睇下啦.

http://www.facebook.com/chester.keung#!/album.php?aid=55019&id=1317497080

大宅

sorry呀,吾係好識post 條link上黎.攪到大家睇吾到,你地再試下睇吾睇到啦.

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs436.ash1/24091_1391974562209_1317497080_1085951_5514281_s.jpg

大宅

無咩特別訓練喎!只係得閒比佢啜下,咁佢就識啦,吾可能一開始就識嫁,媽媽,比d耐性就得啦.萬事起頭難呀,我個女都係學識咗一星期咋.arm arm學時佢都係bu哂d口水出黎,之後就見佢啜啦,不過啜吾到,再之後啜到啦不過漏反哂出黎.再再之後就得啦.

原帖由 py84ko 於 10-3-6 18:23 發表
識得用學習杯嘅bb 嘅媽咪, 請問你係點樣訓練bb用飲管啜架?

今日去一田買咗隻 Combi Mug (Step 3) 有飲管嗰隻訓練杯俾見浩學吓飲水, 點知佢唔識啜, 剩係識 'bu' 'bu'哂啲囗水出嚟!

希望有媽咪指點一吓! Million Th ...

大宅

各位,因早前我的電腦死了,故所有BB的購物網站都沒有了,你們可否提供一些BB網站給我.等我可以出下血呀!THX

大宅

我轉咗啦.不過又想轉返1號,因為藥房個sales話,1號係最有營養可以飲到大個,不過就貴d.

原帖由 rachel1224 於 10-3-11 20:21 發表

我打算一歲先轉呀~~

大宅

買咩嫁?

原帖由 lingkeee 於 10-3-11 22:58 發表
Dear all,

剛係 Take me home 見到廣告:

Thermos 開倉日
19-21 Mar 2010 (12pm-8pm)
紅磡都會廣場專門店 713号
所有product三折起

大宅

各位,我終於忍吾住又book咗so ha同個女影相啦,重係今個星期六添,希望今次好d啦,亞女當日fit fit 就 very good啦!

大宅

好似無閃,就算有都吾係好閃果隻,

原帖由 choybb 於 10-3-21 22:30 發表
我想問一下有去過baby Q 影相既BB,攝影師會唔會用閃光燈影嫁?

大宅

我同個女係soha到影咗第二攝相啦,好滿意呀,去睇下啦.

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs469.ash1/25725_1414654169185_1317497080_1135257_2727995_s.jpg

大宅

咩玩具咁得人驚呀?

原帖由 suesue00721 於 10-3-29 21:18 發表
我亞b俾baba買個新玩具嚇親嚇到大喊,之後d幾日晚上瞓覺就大喊好似好驚咁,都唔知點好!俾左個保嬰丹佢食都好似唔係好work.但佢日頭瞓覺就無事.

大宅

今日同bb去咗數碼港參加咗爬行比賽,好好玩呀,初時我以為佢會包尾,哈哈!點知...........係尾四,好開心呀,佢未試過可以爬咁長嫁.重有張証書添呀!

大宅

嗚嗚嗚!頭先bb係張sofa到跌落地,重要係頭落地先,喊咗一陣,就笑啦,佢被評為超級百厭星一名.

大宅

我個女用咗1分39秒完成賽事,勁呀!but我個fr 個仔只係用咗38秒,真的一山還有一山高,哈哈

原帖由 麥兜MaMa 於 10-4-5 23:11 發表

我地都有爬, 唔知??, 係中間. 佢未試過可以爬咁長, 有張証書: 2M48S

大宅

e!我都係5號去喎,不過,係5:30果場比賽.我幾鍾意果到賣果張墊,不過好貴,最終,都係無買到.

原帖由 麥兜MaMa 於 10-4-6 23:22 發表

我 5号, 都係C組. 之後撞到Miffybus & 彤彤妹妹. (係佢認到我地 )

首頁

尾頁

跳至