潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

我喺馬鞍山小店打,前後掌约$190

已經打過over 10對

要留意如果鞋底好薄,打D唔好太厚。否則好易甩!

同埋打底有個好處,萬ㄧ落雨著,鞋底無咁易入水。入咗水下ㄧ步就甩底,要車線先救得番。

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

sr3y6 發表於 19-5-29 12:39
可唔可以share係邊間? Thanks

富輝商場1樓"開心補鞋手袋維修"
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

tsubalia 發表於 19-5-29 19:13
我又係mos, 係咪開心果間

yes ar
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

sr3y6 發表於 19-5-29 20:39
Thanks a lot
搵日拎晒啲鞋去打

你試ㄧ、兩對先,覺得啱先大量整

回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

zoopan 發表於 19-7-17 12:02
我都係呢間到整!第一對係整得幾好,但第二對gucci打完掌前面好快已經甩左少少
所以真係試左先!我依家第三 ...

我打咗10幾對無試過甩。我係未著過全新攞去打。

你對Gucci 呢?
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

zoopan 發表於 19-7-17 22:45
我兩對都係著左幾次先打架,見第一次痴得好靚好實,仲要唔係貴鞋(under一千),
所以先拎埋gucci去,點知 ...

我無gucci 、C 、H鞋, 唔知㸃。

如果你擔心,去第二間整。始終對鞋咁貴。

反而去Groom, 有對25mm RV 打完無著ㄧ排,跟住著咗返工,放工時成個底甩。

去Happy 度佢幫我整番好。佢話之前Groom整太厚,易hill 就甩
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

Floralbbbb 發表於 19-11-26 23:04
請問係邊度?可否pm ?

富輝花園商場1/F

版主

Cman0529 發表於 20-1-3 17:15

可否pm地點

見#124
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊