親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我都講下我訂既酒店,覺得幾抵下!
我4月16去,

落機巳經18:30,
BOOK車去左新山先,搵亞順,SG $80,

第1晚淨訓覺..
搵左一間平價新既酒店,開左應該都係幾個月,
訂左3人房,連稅包早餐 HKD 380,超值!
好似酒店有得包車去LEGOLAND,1-4人車30馬幣!

第2日訓醒去LEGOLAND,
住埋LEGO酒店,因為平日去,所以酒店都幾平下,
連稅包早餐係$603馬幣,即係唔洗$1500港幣,

第3日訓醒,
去KITTY,LITTLE BIG CLUB,
然後又包車回新山, 又係亞順,
原本想住V HOTEL,因為平,係AGODA訂,好似連稅約HKD$1000,不包早餐,
但大家話超細..同舊又話濕臭味,又話焗,都係改左去PAN PACIFIC,

因為係星期五六,所以酒店價錢會貴DD..
AGODA價錢係HKD$2000/每晚,連稅,但不包早餐,
而家我訂係HKD$1638/每晚,連稅,包早餐,
(早餐係包2位,但小朋友6歲以下不收費, 早餐每位要SG30,所以覺得好抵)

每晚貴左600蚊,
可以升級住5星級酒店,
同埋包埋早餐,

去SKY FLYER等等..都可以行過去,又慳返D車錢..
其實計返條數,真係抵過住V HOTEL,

住左2晚後,就入聖淘沙,
住HARD ROCK,連稅,不包早餐,都係HKD$1638,
但慳返來回車費,入島費等等,其實都幾抵,
最緊要係方便去USS..

March  真係好平, 3人房,連稅包早餐 HKD 380: 請問係邊間??  發表於 14-4-3 13:58

男爵府

289cpa 發表於 14-3-19 16:55
我13-18Apr去,想請問:
(1) 你訂邊間新酒,咁平嘅?
(2) Legoland 我想住兩晚,但最平係rm650/night再加稅 ...
間酒店叫做HOTEL NUSA CT,係AGODA訂的,

LEGOLAND (星期四) 我係官網訂, RM520 + TAX RM83,

PAN PACIFIC (星期五,六) 同 HARD ROCK (星期日)係搵JASON訂的,

唔知係唔係日子唔同,所以價錢唔同呢

男爵府

引用:回覆+sweet_baby0921+的帖子請問邊道訂hard

原帖由 baby201077 於 14-04-01 發表
回覆 sweet_baby0921 的帖子

請問邊道訂hard rock咁平?
都係搵jason訂呀

首頁

尾頁

跳至