跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

"宇宙最強"....wakakaka....笑c我
不過你99真係我聽過之中既極品

原帖由 Cedric_mama 於 10-8-4 17:03 發表

你睇我個樣就知我唔係善男順女
點知遇著個宇宙最強

大宅

haha..."性格淚美人"!! 你真係好文采既啫!

雖然作為媽咪好想個女係"美人"...不過真係叫唔出...

原帖由 Cedric_mama 於 10-8-4 17:14 發表

媽咪你改個優美d的名啦
可以叫性格淚美人

大宅

我有兩個friend啱啱換左樓冇耐, 我都問樓價貴喎點解唔等平d, 佢地話而家息口低喎月供唔使好多, 但遲d加番息時條數就容啦....!

原帖由 Cedric_mama 於 10-8-4 17:15 發表

好似我個friend話齋
唔係供唔起
唔抵
而且我地現在又唔係無地方住
所以都係遲下先
我都係咁先諗要換細房傢俬
換張丁字床.咁就算再生都夠住

大宅

如果你真係出呢本書, 我諗好賣過"我的低能湊b之道", 重分分鐘可以改編做電視劇

原帖由 Cedric_mama 於 10-8-4 17:17 發表

佢仲有好多極品野
我就嚟可以出本書叫
我的宇宙最強奶奶

大宅

唔止你心邪...我見到有呢個feel...hahaha....

原帖由 jessica777 於 10-8-4 17:48 發表
嘻嘻, 有得唸, 順口D就"好動白滑妹"!

不過可能我心邪, 有D色情招牌feel, 哈哈哈......

大宅

Good Good! 我一諗起澧琮又係即刻聯想到"健碩男", "大隻男"等

原帖由 Cedric_mama 於 10-8-5 13:22 發表

how about
健碩衝衝男

大宅

天天媽都想我幫天天改番個綽號噃! 我建議叫:

"電眼小泰山"

因為天天成日"un"住個身好似泰山咁叫架!!

大宅

嘩澧琮仔d相咁靚我都想影番輯喎! 我第一個報名先!
係咪有referral program? 我做第一個! ^^

原帖由 cutefok 於 10-8-11 01:37 發表
剛喺fb post咗出來啦!其實喺幫個朋友,
數年前上天的安排我們認識了他,他為我們拍攝了一輯以想不到的婚前攝影;當日的顧客,今日的朋友。今天,他不單是員工,也是老闆。當日初出茅廬只可拍攝BB、小孩,昨日的形象、婚禮攝影,到今天 ...

大宅

冇問題! 我問左Cute, 唔使count佢, 咁我第一, Jenny你第2啦, 等我整個表先!

Referral Program:
Ada Ho:
1. Jenny
2.
3.

Jenny:
1.
2.
3.

原帖由 LittlePanda101 於 10-8-11 01:49 發表
hehe....so fast!!!! i want to be the second one then. XD

大宅

Haha, 我都知我大頭蝦又唔記得攞架啦! 唔該晒你呀Ivy! 係喎原來兩次fair(book fair同bb fair)都係你帶我入去, 多謝你令我慳唔少

原帖由 ivywsf 於 10-8-10 15:39 發表

哈哈, 唔洗客氣, 我果日又滾水6腳咁走左, 早知你同Ada自己一個黎, 我就由得c6係屋企湊仔啦, 咁你地最後有咩收穫? 其實我地要多謝Cute, 佢果日見親有playgroup做promote, 都第一時間幫大家爭取試堂, 真情係反客為主 ...

大宅

嘩, 好耐冇上黎, 一次過要睇番好多post呀....
估唔到咁多mami book cute個friend, 好犀利呀! 我咁快就攞到個free相架, 多謝晒!

大宅

我今日call左我個friend啦, 原來佢響SDM爵士及芭蕾舞學院做院長, 好話得事架!

我叫佢sponsor d免費playgroup試堂既coupon同course優惠券畀我地10月1日個party, 佢話冇問題! 不過playgroup最細for1.5歲, 我地要等半年, 到時自己group包一班試堂都得, 可以再同佢arrage

另外佢重話可以響一歲party安排一場3-4歲既小朋友既表演畀我地添! ^^

原帖由 cutefok 於 10-8-12 10:50 發表

好呀, 唔該你呀janet, 喺呀, 我仲有兩單野要傾, 喺bb expo到找番來, 叫佢地sponsor 我地1/10個party 及睇吓有無free trial classes....等我好消息!

大宅

咦頭先post過個留言但突然唔見左既?? 係bk定我電腦browser既問題??

大宅

嘩Jessica乜咁畀面呀! 幫晴晴promote...輯相....haha!

fg@BB, FACE同MyBabyFace我都帶晴晴影過, 覺得兩間都好好! 你可以睇我post上facebook既相呀, 睇下鍾意邊個style多d~

http://www.facebook.com/album.php?aid=261087&id=728773101&l=02613aa930

原帖由 fg@BB 於 10-8-13 17:47 發表
收到! 收到! 其實今次係佢自己提出去影家庭照, 佢有個朋友向sogo的face影過, 佢叫我問吓bk媽媽有冇其他好介紹, 我咪向大家收吓料攞. thx

大宅

Elsa, "迫水禮"重有位既話記住預埋晴晴, 我地唔介意迫迫迫架!

(好多靚仔, 晴晴流晒口水, 呵呵~~)

原帖由 sasa1003 於 10-8-13 15:14 發表
"迫水禮" 暫定係9 月舉行, 你地邊個星期日ok (除左9月5日)

上個星期係玩具街買左水池仔+電泵, isaac 試左水, 仲飲埋tim! 我要搵返個post 睇下邊個報左 round 1先..... 我只係記得 carol, ivy, cute 同 sandy... (要 ...

大宅

嘩....佢地真係好快囉...我而家上緊6-8月個course都未完, 又抽中左9-11月個course都未開始, 而家咁快又要報定12月呢個course...有d頭暈!

我抽中左9月尾逢星期六3:20pm果班呀, 有冇mami同我同一班呀?

原帖由 LittlePanda101 於 10-8-16 16:24 發表
各位,基督教服務的幼潛課程現巳接受報名,資料如下:

http://hkcschild.edu.hk/pec/activity.php?pkey=7

如申請,記得要做會員...

大宅

我都覺得買個膠盆好, 安全d, 又襟用d!
坐/企係企缸地下好線架, 唔好制!

原帖由 pogo 於 10-8-16 16:48 發表
想問吓大家意見: 而家天天係用緊充氣浴盆不過開始漏氣。 唔知好唔好買個新(普通)嘅膠盆,定係沖涼椅,定係乜都唔買(坐/企係企缸地下)? 原本買充氣係因為唔用時可收起,慳地方。 而家開始成日想企,買新盆會唔會無用/side錢/阻訂。 ...

大宅

Cute, 唔使唔開心同自責, 係意外黎, 奶樽仔而家生猛番晒冇事咪得囉!

不過你為安全計都真係要舖d野墊住床邊, 你睇我響晴晴床邊都整張地墊加張厚被仔, 雖然十分樣衰, 但安心好多!

原帖由 cutefok 於 10-8-16 17:15 發表
其實今日好唔開心.............本來想攞日假, 但唔得好多野做................

我唔知點.............人做錯野要識改, 唔好再錯, 但都唔知點解, 一錯再錯..................好唔開心...........如果他真喺有咩, 我 ...

大宅

咁係咪即係有5xx個位呢? 而家上緊果期我籌號係525都入到班

我諗touchwood我算幾好彩, 抽兩次都抽到

原帖由 翡冷翠 於 10-8-17 11:51 發表
同埋,雖然報名時要寫想上邊堂既先後次序,但其實都要睇抽中幾多號籌的,1號籌先揀....我上期抽中6xx號籌,痴的~

大宅

"黑松露雜菌意大利飯" 好吸引呀!! My favourite ^^

原帖由 Cedric_mama 於 10-8-17 13:56 發表

1) 炸鮮蝦蟹餅 (2 doz)
2) 水牛芝士蕃茄沙律 (3 lb)
3) 焗肉醬意粉 (3 lb)
4) 黑松露雜菌意大利飯 (3 lb)
5) 寶雲蘇小羊排 (3 lb)
6) 秘製香酥骨 (3 lb)

我地有10-12個大人
其實阿仔生日我係訂左到會左
嘜都未攪 ...

首頁
12345...7

尾頁

跳至