跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 Cedric_mama 的帖子

係呀, 唔使擔心, 休息同瞓床瞓多d就ok架啦! 一定順利過渡! 加油!!

大宅

我都響度, haha!
搵學校未係好忙, 忙個市多d

大宅

我都冇炒股好耐啦, 晴晴出左世咁耐囉! 邊會得閒? haha!

呢兩年長揸投資咋....本來profit一路都+6位數字, 好耐冇理, 點知呢排跌市profit一下子變番差唔多0! 所以呢輪留意下個市, 想睇啱時機放咁大部份, 我相信遲d重有得跌既機會好大

重有忙搞生日會囉! 10月啦嘛!

大宅

回覆 mylovelyBB 的帖子

港島區d好學校好多都好遲開始報名咁, 可能想等我地d bb大d 先interview haha!

mylovelyBB  遲報名遲interview對於我地呢d細b黎講絕對係好事!  發表於 11-9-28 08:30

大宅

醫生要你留院實有理由既, 你就聽話休息多d, 安全第一! 而且面試環境又逼又亂椅又矮, 真係會辛苦架!

pogo  Agree! 唔好咁擔心,俾D信心易謙同Dad Dad啦!佢地handle到架。  發表於 11-10-31 11:18

大宅

回覆 sasaray07 的帖子

我有個問題: 上星期去st clare interview, 個老師指住application form張相問呢個係邊個, 咁晴晴就答"晴晴"

我番去之後先諗, 其實個老師係咪expect佢答全名?? 佢冇咁答, 係咪個老師會以為佢唔識?

但正常比人咁問, 通常會講nickname架可? 又唔係問佢叫咩名.....

我響度諗係咪媽咪唔好, 冇幫口叫佢講多次全名... >_<

大宅

Cedric_mama 發表於 11-11-17 14:58
易謙巳識全家(包括工人)的全名
但公公婆婆爺爺麻麻個名就無教

公公婆婆爺爺嫲個名我都無教晴晴呀.....反而0910既小朋友佢就講得出成廿個都有....wakakaka.....同埋識同學仔d名囉!

大宅

聽到你報喜真係好開心, Cass 5磅3真係唔算輕呀, 重過晴晴當年足月添呀haha! 一個月後就會變肥嘟嘟架啦! 你就好好休息啦!!

首頁

尾頁

跳至