自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

之前大肚...就開始食野健康左....
食勁多生果...仲有最後衝刺嘅時候食埋龜0膏...
你地有冇食呀...???

複式洋房

原帖由 嗅豬 於 09-8-7 12:25 發表
生之前都有食, 去毒嘛. 但依家無食, 因為本身涼底, 連涼茶都唔需要飲!

我生之前好勁呀..., 一個星期食2盅呀....bb果然皮膚幼滑呀!
家下食少左dd, 不過都有一個星期食一次

複式洋房

原帖由 JJA 於 09-8-7 16:19 發表
間中食, 多數食海X堂

我硬係覺得個...."胡solo"...
所以...嘻嘻....我食第2間架....
因為屋企同公司樓下都有, 方便食同方便攞嘛...
所以家下就算生完都有keep住食lor....
ok wor

複式洋房

原帖由 joeamanda2004 於 09-8-8 13:59 發表
1個月食1~2次
鴻叔堂 $38

哈哈...原來大家同道中人wor.....我都係食紅叔堂架....

複式洋房

原帖由 qq_888bb 於 09-8-9 18:36 發表
請問D套票有效期幾內 / 幾錢一張 / 要買幾多張?
因為我重有3個月就要生, 想知道大約幾時開始食 / 食幾多樽和相格幾多日食一樽? 又怕D套票好快過期?
如果大肚婆食健X工房定海天X好D呢?
健康X房有沒有套票買呀?
吾好 ...

Hello...唔駛心急...因為我都係最後果個半月先勁衝刺架!! 我就食開紅叔堂, 因為近公司又近屋企, 最緊要方便攞ma...大肚lumdum....
我自己買果d套票都有年半期, 一套我冇記錯就有成10張咁啦, 我一個星期食2次, 每次大半盅, 另外果細半盅就梗係俾傻b爸爸食啦^^

複式洋房

回覆 1# clarebaby_2008 的文章

你買幾錢呀?? 似涼粉咩....??
唔通我要求低?? hehe...我覺得都ok呀

首頁

尾頁

跳至