夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

我同c6相識了二十年,結婚十四年,我五年冇工作,有一個十歳及八歲小孩,上年十二月尾,發現c6有女人,我問他是不是想離婚?佢話不想,佢話佢仍愛我及小孩,我叫佢同小三斷絕關係,佢叫我比D時間佢,佢話小三同佢好夾,後來叫我接受小三,我話唔可以。😡三月尾話同小三分開了!其實欺騙我,我朋友話佢唔想提出,因為佢變了衰人,同埋返唔到轉頭,我朋友叫我請工人,出來做野,有自己圈子和工作能力,之後想想去向!

繼續忍,扮冇野,還是同佢提出分離婚?我自己十五十六,離婚小孩好慘!贍養費會拖好耐,如果我請了個工人,離婚後佢不俾錢我咪好大開支!sister們你們有何看法?

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

謝謝大家!我開始有少少方向了!🙏🏼

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

回覆 Nancy20090615 的帖子

你說得對,佢話變了親人,小三想結婚,但暫時佢不想離婚,晩晚也有回來,但好夜!可能未有地方同居!朋友們叫我離婚丶取贍養費!

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

我有提議離婚,但c6話咁樣對小朋友不好!我話你咁樣對我不好啦!😡我打算請工人,出來做野!男人真是靠不住😑

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

回覆 LittleRoxie 的帖子

我剛請了工人,7月到,咁我是不是不出來做野住?我本打算做partime

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

回覆 Phoebeliu323 的帖子

佢不會找我!因為佢冇我電話!

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

回覆 sinohk33 的帖子

我有想過咁做!

首頁

尾頁

跳至