跳至

首頁

尾頁

複式洋房

囡囡係10/2日bb,想俾佢識多啲朋友仔呀,大家一齊玩吓啦

複式洋房

回覆 1# pigdic 的文章

太好喇,你地有無email可以聯絡吓呀???

複式洋房

你多唔多囡囡出街架,我响觀塘返工架...

原帖由 ILOVECHING 於 10-6-18 14:09 發表
hi,我囡囡都係10月27日,我地住觀塘區

複式洋房

回覆 1# ILOVECHING 的文章

一係咁多位你地3 july得唔得呀,夜晚或者lunch一齊帶呀b出來傾吓食吓飯咁......

複式洋房

好野,睇埋佢地得唔得先.....

複式洋房

回覆 6# ccsweetbaby 的文章

7/3 ~ 4pm to 7pm 我ok呀, 有無人有問題呀?

複式洋房

咁不如四至六啦,兩個鐘都夠嘅,都係俾呀b玩吓啫...

原帖由 ILOVECHING 於 10-6-22 16:16 發表
3~6pm得唔得呀?我要同阿囡返去洗白白,再去阿媽樹食飯

複式洋房

梗係好啦,即係暫定四個啦,係咪? 不如每人打返自己個名方便同易記啲嘛,ok?

1) ILOVECHING ...
2)ccsweetbaby
3)aggieho
4)laimeikit (Vicky)

複式洋房

嘩!! 無諗過可以有咁多媽咪參加架呀,你地會唔會同埋老公一齊呀,咁就方便預人數或我可以去攞位先架...

原帖由 aggieho 於 10-6-25 08:59 發表
鑽石山有 Pizza Hut, 都好方便, 我想除了佢都無咩其他餐廳可以給我地係咁坐
1) ILOVECHING (J)
3)aggieho (Aggie)
4)laimeikit (Vicky)
5)ruthlo( Ruth)
6) Annie
7) thomaskhho (Vany)

...

複式洋房

唔係三點鐘開始咩,一係呢就囉位嘅就响門口留定姓咩,咁就帶位帶入嚟咪知道可以相認囉.... 好唔好呀???

咁即係人數係幾多呀,有幾多老公一齊呀???

原帖由 ILOVECHING 於 10-6-25 10:29 發表
係呀,好多媽咪同BB 我老公要開工,我一個人揹佢嚟咋,你唔係四點先到咩?or我攞位都得!

複式洋房

好呀,咁等大家寫埋人數我就到時攞位啦,OK? 係喎,個個媽咪都會帶BB去架呵......

1) ILOVECHING (J) 一大一B
4)laimeikit (Vicky) 兩大一B
6) Annie
7) thomaskhho (Vany)

原帖由 ILOVECHING 於 10-6-26 11:30 發表
都好,如果可以三點到的mama就响pizzahut門口等,唔得的就自己入去,你計我一個啦

複式洋房

好多人呀,好開心呀,我呀B係10月2喎,咁咪即係大B囉..... 哈哈哈
原帖由 Happy小龍 於 10-6-27 03:08 發表
預埋我~ 我個B係10月27日, 唔知當日有冇同月同日BB一齊嚟呢??

1) ILOVECHING (J) 一大一B
4)laimeikit (Vicky) 兩大一B
6) Annie
7) thomaskhho ...
8) Rachela ...

複式洋房

回覆 1# ccsweetbaby 的文章

睇嚟我呀囡真係老大喎~~~

複式洋房

好期待我地嘅約會,但係點先可以集齊咁多人嘅電話呢?不如大家add埋自己嘅email 咁我地可以响email度交換哂啲電話囉...

複式洋房

各位mama,聽曰3點開始响pizza hut見喇~~~

首頁

尾頁

跳至