自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

唉....而家咩世代呀.....明星結唔結婚....乜仲有影響咩.....

D明星諗野唔好咁幼稚啦....

珍珠宮

哈哈....你呢句說話好好笑....
[quote]原帖由 傻BB 於 10-3-27 12:35 發表
一場大龍鳳, 兩個唔用腦嘅白痴!!

珍珠宮

你咁講有少少"軒強"....

如果覺得D傳媒/觀眾咁麻煩唔公開....

咁唔怪得保濟丸有事唔講囉.....就係怕麻煩....

另外.....係阿sa自己公開話分手呀.....好似唔想人地追問結婚一事喎....
原帖由 june25 於 10-3-27 16:34 發表
其實佢哋有冇結婚有冇分手關公眾咩事呢?
我覺得呢d私事冇必要同你班觀眾交代囉...
咁就叫偽人?就係明知班傳媒/觀眾咁麻煩先唔公開啫!我覺得冇必要對班同自己冇親的人交代咁多囉!
現今社會藝人真係好難做... ...

珍珠宮

係....呢個係佢兩個人既事,之不過....你唔記得佢地既身份嘞.....

作為公眾人物.....你要講私隱.....難D囉....

咁倒不如大大方方咁承認....唔係更好咩?

你收收埋埋.....傳媒就越去查.....

另外....我自己對佢係咪結左婚又或佢同鄭生係咪分手.....興趣不大.....我係唔鍾意D人成日講大話囉....
原帖由 june25 於 10-3-27 16:52 發表

咁又唔可以將呢件事同保濟丸混為一談喎...
佢哋兩個的婚事- 與公眾利益無關 係冇義務同外界交代
保濟丸- 涉及公眾利益 影響市民健康 公眾有知情權

咁我都覺得阿sa咁講係唔想人再追問同追究落去...
其實唔想人知有 ...

珍珠宮

咁我想問.....傳媒唔做呢D.....可以做乜啦....

唔通期期講.....A明星今次拍咩片....好比心機做呀....B明星唱呢首歌....首歌講乜乜.....佢用到咩方法去唱呢首歌咩.....

咪玩啦....咁做法....唔好話份報紙唔賣.....娛樂圈死都似....

再講.....外國既傳媒仲犀利啦....

又如果.....佢地早早承認晒....你估仲使開記招咩....

不過我覺得使鬼開記招呀....把鬼.....晒氣.....
原帖由 june25 於 10-3-27 17:04 發表

作為公眾人物講私隱係就係難d...
但講到尾公眾對於呢樣嘢都唔係一定有知情權...因為成件事唔涉及公眾利益...
多得香港有班太「犀利」的傳媒...而班傳媒又有成班擁躉支持佢哋去繼續揭露藝人私隱...咁就冇辦法收埋啦! ...

首頁

尾頁

跳至