懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

王紹宏

大宅

原帖由 tingting901 於 10-3-19 12:22 發表

妳好呀okb, 妳係咪都係睇王醫生架?
我都只係剛剛check到bingo所以未決定喺邊到生好.
王醫生同妳開刀定順產呀?

順產呀. 佢兩樣都係收15k呀, 平時覆診係$700, book佢接生之後,次次都收我 $500咋, 又細心,又叻, 我朋友,我c6都讚到佢無得頂, 你可以上佢網頁睇下
http://www.feminahealthcentre.com/2008-04-07-07-16-34

我睇開董曉芳醫生再先, 因為佢唔接生,所以我搵左王醫生, 董醫生仲讚我無搵錯, 大讚王醫生母胎醫生權威.

大宅

原帖由 tingting901 於 10-3-19 12:48 發表

聽到妳咁講我實在太開心啦! 其實我之前都有睇過佢 (星期二先見完佢因為作小x)我c6非常之鍾意佢, 我又覺得同佢講咩都得, 冇pressure, 好舒服.

因為我哋未決定喺政府定私家生, 所以so far都係用王醫生嚟同我做住檢 ...

我14w呀, 下星期又會去見醫生, 佢真係好叻架, 我朋友個囡多左條尿管, 睇左7個唔同醫生都睇唔到, 只有王醫生睇到, 出左世真係多左呀...

大宅

原帖由 tingting901 於 10-3-19 15:48 發表

咁點呀多咗?要做手術啦喎?

我下個星期五都會再噃去見王醫生喎,希望會見到小豆有大到啦。。。。真係好緊張呀!!!!!

佢亞b個腎好脹, 所以睇左咁多個醫生, 佢係政府生連政府醫生收到王醫生個report都唔信,要去問番王醫生.
而家出左世一個月,做左兩次手術, 唉,真可憐:cry:

大宅

原帖由 tingting901 於 10-3-19 21:13 發表

可憐bb.....

希望佢可以快d好噃啦!

王醫生真係好勁呀!!!!好嘢!!!!!

係呀,好可憐, 一歲到時要做多次手術啊

首頁

尾頁

跳至