跳至

首頁

尾頁

複式洋房

嘩!依家d錢去咗邊,要搵人出來交代下wow

複式洋房

點解會咁GA,D人快些交代清楚,唔好再將D責成推在人地身上,,,,

複式洋房

大臣子 銀行開咗門成個幾鍾啦,你查到條數未呀!!!!!

複式洋房

原帖由 kitnat 於 09-12-10 13:47 發表
我是路過的.
我見到有人說沒參與半歲party既人不可在此處留言,覺得很無理.呢度係公開討論的平台,別人又不是在人生攻擊,說粗言穢語,為何沒權發言?!
如果這麼多mami都被屈,我真覺得很氣憤,她們都是出於熱心,出心出力的 ...

路過的人都覺得氣憤,何況是有份參加PARTY MAMI & 被屈義工MAMI門,請大臣子快此作出交代,現在已是中午2時難道你還未查到銀行過數........

希望這件事盡快解決!!

複式洋房

銀行都關門了................................

複式洋房

原帖由 osim 於 09-12-10 18:11 發表
等咗成日都等唔到佢上黎, 睇黎銀行條隊真係好長下!!

OSIM
佢個間BANK係瑞士,剛開工........

複式洋房

原帖由 wkwok01 於 09-12-10 14:02 發表
大臣子是一直有追問財務問題,但我表示要待場刋加印好才能結算.

餘款交大臣子是因為她在半歲PARTY中的角色是主席,而一歲生日會也是她策劃的.

至於餘款入大臣子先生的戶口,是因為當日大臣子致電予我,說場刋已加印好,並說有媽咪追 ...

.

大臣子如沒有時間看回之前post我可以paste給你看"大臣已收到有關會員進一步的證據, 確定有關入數資料及餘款資料已電郵給大臣子, 大臣子應好好交待前因後果. 至於餘款及物資, 各位可 ... " 點解你仲可以話在你不知情下呢??????????

複式洋房

confirmed捐咗佢...

首頁

尾頁

跳至