夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

而家好似都係咁o架, 前日我老公有同事想一齊book model影...不過我老公淨係想"打b"

嘻嘻, 你家陣一定掛住"打b"喇?!

原帖由 kitmantsoi 於 09-9-7 12:12 發表
我以前都鐘意影人像相, 甚至Book 裸mo影, 係經影會約唔會私下約.
如果係認真影book model 一大班人share 先抵, cos 要有人打光打板先影得靚!
影室內如果無幾支大光燈, 跟本唔駛影....

一係你C6好有錢好捨得, 唔係就 ...

侯爵府

嘩! 玩菲林機好重本, 老公用DSLR, 最近買多部俾我, 可以share d 鏡用, 佢專登買好多鏡用黎"打b", 隻b出世到而家8個月, 影左3萬幾幅相, 不過如果一個人同b出街都係帶部dc仔好~ 加埋我呢d新手...帶部大機出街都係浪費

為免off topic, 對樓主講o既係: 鐘意影相o既人會為左影相咩都唔記得, 前排, 我老公顧住影, 無接我電話, 我搵左佢個幾鐘都無人聽, 以為要去醫院搵佢添....樓主試下叫你c6幫你影多d相, 做佢model, 有無興趣都好, 同佢傾相機, 甚至學影相

原帖由 kitmantsoi 於 09-9-8 09:25 發表
唉...我支大砲封塵la... 之前影開120菲林, 同BB影過幾張寫真就入櫃封箱, 因為菲林好貴, 同BB影又會唔停得手...重要同BB去街已經好重加埋D架撐就好累...
唯有用超細部 D cam 影! 好懷念影相既日子ar, 等BB大小小D架撐 ...

侯爵府

帶埋個仔去影, 我BB得8個月大, 爸爸幫佢影戶外戶內相約3萬張...
就算無興趣同B影, 你地可以托人照顧下BB, 兩個人去拍拖影相

原帖由 windbb 於 09-9-13 13:59 發表
謝謝各位的意見及關心, 我已同他傾了,他也應承我不再私下拍,但會去影會拍,即一大班男人影一個model
唉!pyjess,因放假要照顧bb仔,也沒有時間及他沒興趣帶一大堆器材出去影.
此事後,我對他的信任低了很多... ...

首頁

尾頁

跳至