跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我將係會tuen mun生bb架, 我第一胎都係係tuen mun架....ok啦, 姑娘嬸嬸都唔錯, 不過我只係想快d出院, 唔想住係醫院, 因為訓唔到覺又嘈...但生bb過程真係好多醫生助產士睇住你架, 醫生都週不時走來睇下我產情去到邊, 同埋d 姑娘都好專業好熟手, 講真政府醫院一日咁多人係度生仔, 姑娘一定咩都見過好有經驗, 所以係政府醫院生仔安心d, 係生完之後會辛苦d, 因為要自己照顧bb同埋都幾嘈, 無咩事住兩晚就走得架啦....

伯爵府

可能我果次好彩啦, 我係催生, 係朝早就入左去產房, 果陣時隔離床有個係度等生, 可能咁樣我見到成日有醫生走埋來睇下我, 我人工穿水時有成三個醫生兩個姑娘係側邊, 跟住隔一個鐘有醫生或姑娘來睇我, 咁其餘時間見到d姑娘都係係產房傾計....

我開到五度左右姑娘已經叫我打電話比老公叫佢係出面stand-by, 開到唔記得左六定係七度已經叫佢入來, 我開到九度已經停藥(我打無痛針)叫我生啦.....

伯爵府

係呢, 有無人知四月生bb時tuen mun 醫院係食邊隻奶粉架? 我諗住餵人奶, 不過驚頭幾日未夠奶要補奶想買定係度先呀....

伯爵府

我想問依家tuen mun 醫院生bb時有無"笑氣"問架?

伯爵府

我想問可以點報名呀? 我果日唔得閒去呀, 仲有無得報架?

原帖由 joey722 於 09-3-14 16:37 發表
今日個講座1個鐘頭都唔使, 主要好快GO THRU一次產前產後運動同埋D日常生活動作, 最主要都係報實習班, 我報左3月25號3點幾果堂囉~

首頁

尾頁

跳至