跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我想問呢, 我見佢d方到寫要加雞去煲架, 可唔可以唔加雞或者只係加豬肉架? 我唔食雞架...有無人答到我呀....我都想買廿八方架, 但見到要加雞去煲我就頭痛啦...我上一胎奶奶陪我坐月都無煲過雞比我食, 唔食雞酒食黃酒架...

伯爵府

1. Jessica (1盒金裝)
2. Vivienne (1盒金裝)
3. Wendy (1盒金裝)
4. Siupiggy (1盒金裝)
5. carina (1盒金裝)
6. Wing (1盒金裝)
7. Kuromi726 (1盒金裝)
8. Winifred (1盒金裝)
9. Kit (1盒金裝)
10. Maria (1盒金裝)
11. AK0406 (1盒金裝)
12. JC0228 (1盒金裝)
13. andie_chow(1盒金裝)
14. snoopyiu (1盒金裝)

伯爵府

唔好意思呀, 我唔訂廿八方啦....等我update返個list先....

1. Jessica (1盒金裝)
2. Vivienne (1盒金裝)
3. Wendy (1盒金裝)
4. Siupiggy (1盒金裝)
5. carina (1盒金裝)
6. Wing (1盒金裝)
7. Kuromi726 (1盒金裝)
8. Winifred (1盒金裝)
9. Kit (1盒金裝)
10. Maria (1盒金裝)
11. AK0406 (1盒金裝)
12. JC0228 (1盒金裝)
13. andie_chow(1盒金裝)
14.ChrisAfred (1盒金裝)
15. 陳小B媽咪 (1盒金裝)

首頁

尾頁

跳至