論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

今日終於 fire 左個工人 , 但個心好up ....
係公司簽名可以走得個時覺得佢好可憐 ....當時落緊大雨 , 佢無得坐係有冷氣公司入面(因為佢公司好細) , 工人著住對拖鞋 , 個旅行袋又爛咗 ,兮......... 我臨就都比多 $300 佢"窄袋" , 個agent 都話吾駛啦 , 你都補左 $3480 比佢 ........ 跟住我同佢講 bye bye 時重忍吾住喊添 ....雖然佢有時做錯野 , 但佢都幫我做左
2年半 ...
有無人好似我咁傻 ?????????

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

feebie

佢借財務公司錢抄佢....
有時諗起佢好可憐 , 借到一身債 , 又無左份工.............
雖然係咁 , 但都同佢一齊住左 2.5年 ....好心up

2001bc

你下個星期五工人都係last day, 佢响我到做咗4年....
比我實喊到飛起同訓吾著.........

原文章由 feebie 於 08-5-31 02:34 發表
咁你做乜抄佢?都做了兩年半....
我0個件依家都諗緊抄唔抄好!我都試過俾工人整到喊,喊住問仲乜係到要頂我咀!

侯爵府

cathngai

佢不嬲做野都係蔴蔴地 , 佢主力照顧我老人疵呆爸爸 , 不過咁啱我爸爸有位入左老人院了 , 而工人又咁啱比我發現佢借財務 , 所以
fire 佢 !!! 不過我無鬧佢 , 重補足一過月比佢 !
琴晚佢重打我手提叫我幫佢留意吓 ........吹悵 !!

原文章由 cathngai 於 08-5-31 11:10 發表
樓主, 為何她幫到妳手,妳還炒佢??

首頁

尾頁

跳至