自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

你好西利 !! 4百幾萬 !!!
我得百幾萬 , 無所謂 , 豪比佢 , 再黎過 , 騎騎

原文章由 haileymama 於 08-11-11 21:57 發表

我唔捨得呢個save啊,已經玩成10日,有4百萬喇,仲贏埋World Queen添。但係我為時已晚,拎唔到雅治張list入面第2個獎品啊

有無人可以通水話我知係咩黎啊 ...

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

haileymama

我有問提問..
有d客入黎講幾句野就走 , 佢地做咩 ?
我前日再玩過 , 吾順利 , 是關我去波里夫果渡比賽 , 我win 咗 , 有記者叫我推介吓d衫 , 我就推介左2件 (我諗住求其答佢), 後來雜誌出左
我推介吓d衫 , 好多客黎搵呀 , 但係我又無貨

侯爵府

thanks 你都like 呢果game

我最近又重新玩過 , 因為我之前出 DM , 後來好多人黎搵果d 衫 , 但是我又無貨 , 所以 眼白白走左好多水魚仔 , 所以再由頭玩過 !!!

你地有無試過有果客 , 4眼妹著到薯薯look look 入黎任你櫬 , 佢重大把$ , 我95搭8揀晒d貴野比佢 , 佢都照買

原文章由 waferleung 於 08-11-17 15:39 發表
我都係睇完e個topic立刻dl來玩, 真係好好玩多謝樓主介紹

e個discuss都有好多人分享, 有好多有用資料, 大家可以去look 1 look
http://www.uwants.com/viewthread.php?tid=7146500&extra=page%3D1 ...

侯爵府

有有有 , 呢道好多人HELP 你架 !!!

係咪叫你番屋企 SAVE 呀 ??
你嘗試吓番屋企SAVE 完再去舖頭 .
你試吓得吾得 先 !!!

原文章由 tiffany0620 於 08-11-18 16:53 發表

我都係一樣,有無人可以help我?

[ 本文章最後由 ganbare 於 08-11-18 17:18 編輯 ]

侯爵府

咁大條水魚你都吾識食 , 騎騎

原文章由 lai_tat 於 08-11-18 17:22 發表

我試過呀, 我試過呀...

襯好晒啲衫比佢 (低-中價) 佢都唔鍾意, 我後尾襯晒啲貴貨比佢佢居然買喎 ...

首頁

尾頁

跳至