懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

我係一間專門做孕婦按摩既美容院度做, professional d 同埋最正係佢度張床中間係有個洞可以放個肚,咁就可以訓係度按埋條腰! 好舒服!

大宅

原帖由 rr002 於 09-9-27 22:40 發表

E,,,係邊頭架~??好似好正啵~~

係呀,我唔係賣廣告, 不過真係好舒服呀! 我而家差唔多一個星期都要去按一次, 因為隻腳成日抽筋,條腰又痛,按摩完真係好好多!! 隻腳都冇咁腫!
佢地有2間分店,係tsim sha tsui同旺角, 叫"Jasmina"

大宅

原來咁多bk媽咪都有去按,唔怪得之近來咁難book啦...哈哈
我join咗20次o個個package, 因為唔一定生之前要做哂架, 可以留返生之後做, 按摩師話其實生之後做都好好架, 可以幫助修身同排毒!

我而家差唔多一星期去一次, 真係好好好舒服, 我自己就覺得物超所值! 我都係去油麻地銀座廣場!

大宅

JWING, pm 咗佢地個website俾你啦

大宅

原帖由 happylily 於 09-10-3 09:51 發表
好難BOOK 家?! 我放工已經7點有多, 仲要係灣仔去油麻地的話.... 平日真係冇可能做...一定要星期六,日.....

係唔係只有油麻地店? 中環有冇分店呀?

...

又唔係既話好難, 不過要預先至少一星期或幾日前book定遮..
咁但係我有時心血來潮, 今日book聽日就多數都唔得咁囉(我已經係book平日非繁忙時間架啦)!

大宅

原帖由 rr002 於 09-10-3 20:11 發表

唔該晒牙。。

你7wk渣喎? 咁快要message啦? 而且佢地好似話要唔知過咗幾多個月先可以按架喎.

首頁

尾頁

跳至