跳至

首頁

尾頁

子爵府

我想問其實0901係鼠or牛呀?

原文章由 PYEMA 於 08-5-15 16:40 發表
Hi 咁多位0901媽咪: 您地好! 我都黎報到下先
我昨天睇醫生, 確認有左約(5weeks)見到胎囊, 但未知預產期, 因為我今次既M唔準, 所以醫生話要2星期後再覆診, 看BB心跳及size才計算預產期, 不過我自已預計都係0901^^
今次有 ...

子爵府

其實係咪立春後先計牛年架? 我都好想知

原文章由 PYEMA 於 08-5-15 17:09 發表
HOHOH..係wor, 您唔講我都醒唔起有時會1月過年架bor
剛睇過, 1月26日年初一, 但我個月曆睇唔到何時立春tim
不過唔緊要啦, 雖然係咁講, 牛or鼠都無所謂la, 最緊要係健健康康, 平平安安

...

子爵府

雖然我地d bb都應該係鼠仔or鼠女, 不過就變左大B, 要遲一年先入學

原文章由 anniewmau 於 08-5-15 21:55 發表
係呀, 要立春先至係新一年, 所以我地d bb都應該係鼠仔or鼠女

子爵府

我尋日去聯合register左啦,最快都要6月18日先有得見姑娘,而私家就要next thur 先有得照u/s, 真係好緊張, 希望快d到下wk可以見到小b啦

子爵府

hi sera,

我有左第2胎, 不過一樣都咁緊張 haha

原文章由 sera 於 08-5-21 00:35 發表
你地好,新加入呢度,岩岩知道自己有冇,今日係week5,第一胎,好緊張,努力左好耐啦!

子爵府

我尋日終於照到小b啦, 6wk5d, 已經有心跳添啦, edd 係1月18日

首頁

尾頁

跳至