單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

你地信唔信呀?

係我個名定係我小朋友個名唔好,搞到變單親,小朋友又多病痛,我又工作辛苦?唔順利?仲驚失業.

各位比多d 正能量我啦!!!!!!

大宅

南光坊天 :
你就真係諗清楚試清楚先好同佢係返埋一齊啦!個仔跟邊個姓係冇所謂lo,最重要你個男友是否真係真心真意對你和bb好.其他並不重要,不過,如果一個男人係好計較既都好麻煩,好似我隻賤佬咁,結婚要簽分產,對我一d 保障都冇,離婚只係比3000蚊贍養費,仲唔包佢讀大學,只係供到個女18歲為止就唔供.仲要謀住我d 嫁妝,賤佬話:我d 親戚結婚比我d 嫁妝都冇要你攞返啦!最重要係一定要迫我生個有啫啫的男bb,話生到仔為止..............直一the cheapest 男人.

大宅

多謝各位比正能量我呀!!!因為我個朋友幫我測過我個女個名話唔好,會好多病,會好孤單,又辛苦命.....總之好多唔好野啦,叫我快d 幫個女改名,又聽另一個朋友話佢個親戚個仔,改左個名,真係冇咁多病痛,

真係唔知改唔改好囉????

我都知命運掌握在自己手,但離婚後,事事不順利,個小朋友成5歲都成日病,個個月都有感冒,甚至引發中耳炎,氣管炎,鼻竇炎拼發症,搞到好唔開心,好大壓力,我周圍帶個小朋友睇e 生,個個e 生都e 唔好,食哂重藥都唔得,又要打埋針添,個個都破財,賤佬比個3000蚊邊夠洗呢,我又要交租,水電費,日常生活開支,食同住,其餘錢都洗哂去睇e 生,唉...........所以咪想同佢改名囉

我都有同個小朋友逢星期日去做運動,每天都有湯水,又去睇中e 調理,但都係身體咁差.............

首頁

尾頁

跳至