在職全職

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆 1# janet818 的文章

Me too. My baby is now 1.5yr. I have been a full time mum since she was born. I am also frustrated and exhausted to manage my maid.

複式洋房

我住港島西,有冇74MAMA係呢邊住呀?
近排煩緊個囡D脾氣,有乜辦法呢,佢一唔LIKE就大叫,好噪!又唔係次次肯坐厠所,依家佢先得19個月大。

複式洋房

我都係住喺薄扶林呀!真好,有你做我鄰居。
你囝囝係咪12/07BB?返緊邊間playgroup/nursery呀?
我囡囡返緊Woodland,你打算去邊間Kindergarten/primary school?
大家交流吓呀!
原帖由 theo1216 於 28/4/2010 11:12 PM 發表
Colander,
我住喺薄扶林㗎,你呢?
我個仔依家兩歲四個月大,我都煩梗点教佢。

複式洋房

亞囡返緊美景台嗰間Woodland,由1歲返到依家,到9月想轉啦,但係未定邊間。
Victoria都好多人揀,你囝囝返Belcher嗰間嗎?D老師好唔好呀?返英文班定bilingual呀?
原帖由 theo1216 於 1/5/2010 04:13 PM 發表
咁繑,真係好喇! 我囝囝番梗Victoria Nursery, 所以新學年會繼續口係Victoria番K1。咁你女女番邊間Woodland?

首頁

尾頁

跳至