跳至

首頁

尾頁

大宅

如果已經唔鍾意飲奶, 換2號奶粉好唔好呢?

各位媽咪:

我個囡現在連早上都唔鍾意飲奶, 另願食糊仔, 換2號奶粉好唔好呢? :cry: :cry:

大宅

Re: 如果已經唔鍾意飲奶, 換2號奶粉好唔好呢?

bb飲安嬰兒 A+, 因為我個女比較輕, 所以有冧過想換惠氏建兒樂.

MySweetBB 寫道:
豬仔媽媽,

我轉左2號仔比阿囡飲啦, 佢飲2號仔飲得好dd, 又飲得快d, 因為越大d奶粉越好味(好香架, 見阿囡飲完後, 成身都係vanilla味, 香噴噴), 您囡囡家陣飲邊隻奶粉呀 ?

大宅

dear mysweetbb:

我bb試咗2餐2號安兒寳, 佢都唔係好鐘意飲(5.5oz都飲咗45mins) 好唔好轉惠氏健兒樂呢? 健兒樂會唔會熱氣d呢?

我同事話我聽惠氏健兒樂d奶奶係好香架, 不過您若果想搵隻奶粉食肥bb, 呢隻未必得, 因為我公司d同事d囝囝, 個個飲呢隻奶奶都好'秒'條, 不過bb會好鐘意飲就真.

大宅

[quote]
yoko(蕃薯媽媽) 寫道:
呢個呀媽 唔激得架.
你小心d. [quote]
冷靜d, 冷靜d, 您反應好激烈呀 !

甘, c 啦, 我星期日要唔要帶定武器呀 ? [/quote]

多謝你們的意見, 千祈唔好為咗我而怒氣, 見到你們寫的說話真係幾好笑, 有機會真係想結識你們.

大宅

你又知我係變態.....你地幾時得閒呀?he..he..heee...

[quote]
施晴媽咪 寫道:
喂喂, 豬仔錢"罌"...你原來係...heheee...變態既 ?-( ...我地咁...你都想識...世界變囉

[quote]
豬仔媽媽 寫道:

多謝你們的意見, 千祈唔好為

大宅

你話踮就踮啦,我個人最易話為.

施晴媽咪 寫道:
你想典先??

[quote]
豬仔媽媽 寫道:
.....你地幾時得閒呀?he..he..heee...

[quote]

大宅

喬頭媽媽 寫道:
yoko

我地又見,原來好多傻架,唔好周街走啦

所謂物以類聚.

首頁

尾頁

跳至