婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

唉~~都係果句...等老公返嚟先~:;pppp:

男爵府

引用:其實我有個問題................個post開左

原帖由 梓軒媽咪 於 12-04-19 發表
其實我有個問題................個post開左咁耐.亞二嫂陀仔定女?
如果仔 15週左右就睇到7成
我陀亞 ...
上一次拜山講好似未照到

男爵府

引用:我今日叫秘書聽晒所有電話,秘書話今日有個

原帖由 Sammy1981 於 12-04-19 發表
我今日叫秘書聽晒所有電話,秘書話今日有個女人打咗十次俾我,但係又唔肯講佢係邊個,唔知係邊個打比我呢:h ...
梗係要揾你啦,就到五月,某人要搬,99又冇家用,最重要係鄉下可能又要錢!

男爵府

引用:Quote:原帖由 fatdum 於 12-04-19 發表好恐

原帖由 Sammy1981 於 12-04-19 發表
佢地唔知我係咩公司做,所以我唔驚。
會唔會係屋企等我就難講啦

...
老公幾時返?去爸爸度先啦

男爵府

99 態度180度轉變令我好難過 ----Part 3

究竟細姑姐想點?你佢點同你老公講係咪鄉下要$呀?

男爵府

回覆:99 態度180度轉變令我好難過 ----Part 3

唔係諗住想推遲先搬呀可能問阿仔攞家用

男爵府

侄仔?又會突然知道係仔?
想當初我之前個業主突然要收樓,我用咗半個月時間揾屋咋!仲要係月尾已經搬好!有心揾點會揾唔到?果時我都係有咗,仲要係得兩個月咋,所以唔好話大肚唔搬得!
宜家就話揾唔到屋搬,遲啲又有第二啲藉口架啦!

男爵府

引用:其實如果真係收咗樓,佢阿媽一定唔會原諒老

原帖由 Sammy1981 於 12-04-23 發表
其實如果真係收咗樓,佢阿媽一定唔會原諒老公。咁老公咪好似斷六親咁?真係好唔想老公咁辛苦做磨心。但佢地 ...
老實講,當初佢點對你呀!佢地做嘅一切咪又係揾你老公做磨心,佢地嘅行為根本冇為佢個仔諗過,更加冇當你係一家人,宜家有事先嚟打親情牌?係佢當初唔認個大仔,唔要你呢個新抱,好記得你老公之前仲念母子情比机會佢地,但最後係佢地唔稀罕囉!

男爵府

好緊張又心急~~

男爵府

難為仲要幫佢地揾埋屋…如果係我…我唔會再比任何家用,仲要用AA膠塞…好似樓上jm講,嚇下佢地話會報警!等佢地驚下都好

MANDY_LAI    發表於 12-5-1 14:54

首頁

尾頁

跳至