自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

宜家、實惠... 其實我自己最鐘意紅萍果d傢俬,又好又抵用,係工聯會買最平!

珍珠宮

原帖由 Giant 於 2011-2-28 15:22 發表
紅萍果傢俬, 除咗工聯會, 仲有邊度有? 有冇on-line catalogue?

荃灣近悅來酒店有個專門店,可以睇晒所有款,不過價錢較貴!

工聯會賣緊同實惠一樣的貨 (實惠貨價通常貴d),不過工聯會平好多,你可以上實惠的showroom/website睇,抄抵貨品編號俾工聯會查價錢。

jusco都有紅萍果,不過貨類唔同,d貨比實惠&工聯會果d差少少。

珍珠宮

原帖由 方方媽媽 於 2011-2-28 15:14 發表
贊成,紅萍果價錢唔貴,質素OK,款式多,可以配到唔同面積既家居需要.
宜家果D,好化學,好易爛.木板製品又好快拗彎.
實惠D款就唔多合我心水.

我都覺得好好!d師父安裝得又好又快,仲有d板無味又耐用!

珍珠宮

原帖由 may(14) 於 2011-2-28 15:32 發表
請問,點去工聯會訂紅萍果家私架?...
thx...

我覺得係土瓜灣工聯會訂最好,因為佢果度最齊款同齊色 (其它工聯會有時會話無某種色),做工聯會會員俾$50年費,就可以係佢地果度訂貨,非常簡單方便!

珍珠宮

原帖由 lovpucca 於 2011-2-28 15:35 發表
有wedsite嗎?

係網到搵到呢度幾實用... 不過無貨品編號...
http://www.hopshing.biz/Product/apple.cabinet/A.html

實惠就有貨品編號,不過無價錢參考...
http://e-catalogue.pricerite.com.hk/e/default_home.asp

珍珠宮

原帖由 bobonico 於 2011-2-28 15:57 發表

thanks, 真係平成一千, 我0岩0岩去完實惠, d 款真係一樣!!

你打去工聯會問下,可能再平d都唔定...

珍珠宮

原帖由 bobonico 於 2011-2-28 15:58 發表
想問問, 佢地有訂造嗎?

荃灣專門店 及 實惠都有,不過都幾貴!同搵師父上門做咁o既價錢...

首頁

尾頁

跳至