美容扮靚

跳至

首頁
45678...25

尾頁

男爵府

akarisobb 發表於 11-12-23 10:32
回覆 mongmongmong 的帖子

你每日食幾粒呀?
你指肉鹼?我只係每朝食一粒。

男爵府

akarisobb 發表於 11-12-23 10:41
係呀,有d產品在香港市面都有,又係佢地賣平d。所以真係好鍾意個網,幫我慳唔少 

待我試完樽Q10,就會試碧蘿芷。

aset    發表於 11-12-25 01:38

男爵府

kit2004 發表於 11-12-25 01:09
grape seed,collagen,vitamin e,係米食其中一隻就得呢?食3隻會唔會太多呀?
3隻都有不同功效,我就3隻都有食,但都係唔會食足建議份量,例如建議一日兩次,我都只係一日食一次;可以的話更會分開不同時間食。又例如,早上食grape seed 同 維他命 E,臨睡前食collagen。

之前我會覺得有少少作病先食維他命C,但近期聽了個營養師講,collagen應該配合維他命C,所以現在食collagen都會加多粒維他命C。

makfr  Neocell, Collagen+C, Type 1 & 3, 250 Tablets(NEL-12896) - already contains vit. C 10mg per tablet  發表於 11-12-30 12:26

男爵府

lovemi 發表於 11-12-28 12:48
請問用collage serum & 透明質酸serum 有冇出現擦膠碎情況, 有咩解決方法?? thanks
collagen serum就冇,但用支透明質酸就有,搽完立即加防曬會有擦膠碎。以前試過用gel,例如水份gel,蘆薈gel,搽完再搽防曬都係起擦膠碎,但是搽完防曬先搽gel又冇事。

男爵府

makfr 發表於 11-12-30 14:50
mongmongmong,

食 L-Carnitine 加埋Q10會增加效用的.
還有幾粒grape seed,食完就開始食Q10,既然加埋肉鹼更加好,咁我會早上一齊食。

男爵府

cheung_cnine 發表於 11-12-30 15:13
係唔係又有free shipping ar???

by the way, 我見依個有speical offer, 試唔試得過呢?

只見有free shipping寄美國本地,免費空郵個優惠完左。

Natrol這個牌子我有買過,產品不錯。但見Doctor's Best 這隻多人評價,所以買左

Doctor's Best, High Absorption CoQ10, with BioPerine USP/JP, 100 mg, 120 Veggie Caps,US$12.95

男爵府

cheung_cnine 發表於 11-12-30 16:36

Thanks!!
唔知下次幾時先有免費空郵呀,我訂左成年產品都係11月前那次。如果唔係訂好多野,選擇普通空郵都好抵,但要等3,4個星期。

男爵府

fannymk 發表於 11-12-31 03:09
我想試肉x,有無多支呀?私人讓俾我,下次訂預埋我!
真不好意思,我沒有多支呀,而且我只是在此分享,不會集體訂貨 。如果你只係訂肉鹼,可以用普通空郵,價錢都好抵,不過就要等。

男爵府

whisky511 發表於 11-12-31 22:52
請問你所講的grape seed係咪葡萄籽opc?可否post你食個隻個全名?
沒錯,是葡萄籽精華。我試過兩隻
1. Now Foods, Grape Seed, 100 mg, 200 Veggie Caps 2. Now Foods, Grape Seed, Mega Potency, 90 Vcaps
第一隻較平,見評語話第二隻較好

甜粟米  我想買Princess Gummies, 想問香港有無得賣??  發表於 12-1-1 17:44
甜粟米  would you pls pm me the web-site?? thanks  發表於 12-1-1 17:18

男爵府

回覆 甜粟米 我想買Princess Gummies, 想問香港有無得賣??

不好意思,我唔知香港有冇Princess Gummies買呀,唔知其他媽媽知唔知呢

男爵府

whisky511 發表於 12-1-2 12:18
回覆 makfr 的帖子

唔係好明依体重食的份量,每一磅體重服用0.5到1毫克,比如100磅即係食50-100毫克? ...
正確呀,根據這份資料,100磅係每日建議食50-100mg。再睇產品,個建議份量都差不多,例如有d 30mg一粒 (建議一日1-3次,每次2粒),有d 50mg, 60mg (建議一日1-2次,每次1粒),亦有100mg (建議一日1-2次,每次1粒)。因每樽都有唔同成份,建議份量都會唔同;初試我會食較少,之後才會跟自己需要加,但都唔會食多過產品本身建議份量。

男爵府

whisky511 發表於 12-1-2 13:03

即係最多都只食建議份量!我頭先訂左野喇!e家無免費空郵,今次訂個d野全部都係 ...
除非醫生因身體問題特別開重劑量,否則自己買來保健,都係不要超出建議份量較好。希望你搵倒適合改善濕疹o既產品啦。

男爵府

報告下隻肥皂。見有千幾個評語,又話用了皮膚沒乾燥,又可去粒粒,防暗瘡,有人還用來洗頭;好奇買了這隻肥皂。黑色大大舊好有趣,陣味好特別,好天然;因為屋企開了幾種沐浴液,沒有日日用這隻肥皂,暫時唔覺得有咩驚喜,但的確唔差,試過用來洗面都不錯。

Nubian Heritage, African Black Soap Bar, 5 oz (141 g)

男爵府

mrsmicyip 發表於 12-1-5 01:21
請問有無人知,而家係咪無得用普通空郵呀? 無得俾我揀既...只有DHL或UPS
買多過4磅重 或多過US$80就唔可以用US$4寄普通空郵。你可以在購物籃那頁,右手邊,Sub total下面有顯示已選取貨品的總重量。

男爵府

小彬女 發表於 12-1-5 14:51
mongmongmong

我想知你食肉鹼食成點呀, 效果好嗎, 等你再報告下?
磅數唔係好大分別,輕左3kg後冇再輕,但整體修身左少少;對我完全冇做運動,冇節食情況下,都可以接受。本來我都只係想用來減肥,但現在唔係為左減肥而食,而係正如上次報告都有講,精神左。以往日日都覺得好疲倦,又眼o訓,又手腳酸軟,下午三四點已經謝左,但自從早上食肉鹼後,日間感覺多左能量,冇咁容易覺得累。

raikkonen  請問肉鹼早上幾時食,空肚嗎?  發表於 12-1-28 20:57

男爵府

Happysummama 發表於 12-1-8 12:57
我仲未收到丫,跟住睇下email,佢話要信用卡帳單比佢睇,咁啲私人資料會唔會比盗用架

...
之前都有jm要另外check信用卡,都冇問題;如果唔放心,可以用live chat問清楚。我諗佢地都係想保障客人,肯定唔會被人盜用信用卡。

男爵府

Dabb 發表於 12-1-9 14:18
請問成份有啲咩?
網頁上寫
100% vegetable soap: African black soap base, coconut oil and/or palm oil, butyrospermum parkii (shea butter), avena sativa (oat) kernel meal, aloe barbadensis leaf juice, plantain extract, tocopherol (vitamin E), vegetable glycerin, mineral pigment or vegetable color, essential oil blend.

男爵府

好開心大家都好喜歡個網頁,亦好多謝大家來分享和幫其他jm解答,更多謝大家用左我個code買野,大家隨便用喜歡既code,朋友既code,最緊要係大家可以慳倒錢,可以買倒適合又好用既野就好好喇。

男爵府

whisky511 發表於 12-1-11 23:18
想問下第一次買野佢唔係自動會減5蚊比你咩?係咪下次買野就用其他人個code就得?每次買野係咪用番同一個cod ...

第一次買野用個優惠code就會減5蚊美金,再買就唔可以再用,因為這個係比第一次買先會有。期後再買好似會有唔同折扣,例如買滿US$60就有6%off,但每次買我都冇再比較對上一次有冇折扣,所以唔太肯定。

男爵府

你地介紹既玫瑰爽膚水,$9.9肉鹼和暗瘡gel都好吸引,已經入晒購物籃 

Happysummama  $9.9肉鹼和暗瘡GE係咩?  發表於 12-1-14 12:24

首頁
45678...25

尾頁

跳至